Suomi-sarjaan valmistautuva Forssan Palloseura on solminut tärkeitä jatkosopimuksia ja myös uusia pelimiehiä pukeutuu Suomi-sarjan komeimman väriseen Vihreään paitaan! Ja myös valmennustiimi vahvistuu kun Ville Nyrönen tulee maalivahtivalmentajaksi.

Viime kaudella monessa ottelussa Palloseuraa pystyssä pitänyt mv Henri Viitala jatkaa Palloseuran riveissä. Maalivahti osastolle paluun tekee try-outille saapuva ,viime kaudella Loimaan Rocketsia edustanut, aiemmin Palloseuran A-junioreissa torjunut Topi Salokannas. Topi pelasi myös edustuksessa toissa kaudella yhden ottelun.

Hyökkäykseen Palloseura kiinnitti pelaajia joilta odotetaan tehoja myös tulevalla kaudella! Viime kaudella loukkaantumista kärsineet ykköskentän miehet Teemu Karjalainen ja Tommi Takaveräjä pukeutuvat Palloseuran paitaan myös kaudella 17-18.

Myös kevään Ranskassa pelannut Jeffrey Lawman tekee paluun Vihreään paitaan! Viime kaudella ennen Ranskaan lähtöä Jeffrey oli Palloseuran parhaita pistemiehiä joten Jeffreyltä odotetaan tehoja myös tulevalla kaudella!

Uutena pelaajana Palloseuran paitaan siirtyy 2-divisioonan Ruoveden RuoSkasta Mikko Kulju. Mikko kävi viime kaudella antamassa näyttöjä Palloseuran valmennusjohdolle joulutauon harjoitusottelussa Blues A-nuoria vastaan tehden ottelussa 2 maalia.

Try-outille saapuu myös hyökkääjä Joona Vainio joka on HPK:n kasvatti.

Päävalmentaja Asko Rantanen on tyytyväinen julkaistuihin sopimuksiin ja kertoi samalla että lisää julkistuksia on tulossa lähiaikoina.