Palloseura sai kauden toiseen otteluunsa vieraakseen Liikunnan Riemun Jyväskylästä. Tiukan taistelun jälkeen pisteet jäivät Forssaan maalein 5-3 joten Palloseura jatkaa Suomi-sarjassa ainoana joukkueena joka ei kärsinyt tappiota.

Palloseura aloitti ottelun Riemua vastaan tehokkaasti ja siirtyi 1-0 johtoon jo ajassa 1:09. Joona Vainio syötti Otto Rantaselle täyteen vauhtiin ja Oton terävä veto upposi takayläkulmaan ohi Riemu-vahti Petri Pitkäsen. Mv Petrus Lintonen sai myös maaliin syöttöpisteen. Ottelun ensimmäinen rangaistus laitettiin täytäntöön ajassa 5:15 kun Joona Vainio joutui jäähylle kiinnipitämisestä. Minuuttia myöhemmin jäähylle joutuivat Jyri Waajakoski ja Riemun Aleksi Lampi joten Riemu sai yrittää neljällä-kolmea vastaan mutta yv oli tehotonta.

Palloseuran toinen osuma oli lähellä yhdeksännellä minuutilla kun Leevi Kanniston veto kilahti ylärimaan.
Hetkeä myöhemmin Riemulla oli hyvä tasoituspaikka 11 minuutin kohdalla mutta tämän he hukkasivat liialla syöttelyllä.
Aleksi Karlssonilla oli hyvä tekopaikka kolmisen minuuttia ennen ensimmäistä taukoa mutta Pitkänen torjui patjalla. Myös Palloseuran maalilla Petu Lintonen venyi pariin hienoon torjuntaan pari minuuttia ennen taukoa. Tilanne avauserän jälkeen 1-0.

Toisen erän alussa Palloseura pääsi ylivoimalle kun Riemun Hermanni Salomaa istui koukkaamisesta rangaistuksen, yv ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Riemun tultua täysilukuiseksi se pääsi puolestaan yrittämään omaa ylivoimaansa kun Joona Vainio sai illan toisen jäähynsä. Riemun tasoitus oli senteistä kiinni kun Arttu Flinck laukoi siniviivalta tolpan kautta ohi mutta Palloseura selvisi takaiskuitta.
Palloseura otti 2-0 johdon Kristian Tikan komealla vedolla pelikellon näyttäessä aikaa 27:39. Keskeltä yläkulmaan uponneen osuman syöttivät Joona Vainio ja Niklas Saha.
Molemmille joukkueille tuomittiin vielä erän loppupuolella rangaistukset. Ensin Riemun Janne Kettunen joutui kiinnipitämisestä boxiin. Yv oli tehotonta eikä lisäosumaa syntynyt. Erän viimehetkillä joutui vielä Palloseuran Niko Ojala korkeasta mailasta jäähylle, rangaistus jatkui kolmanteen erään.

Palloseura nousi kolmannen erän alussa alivoimalla vastaiskuun ja Hermanni Salomaa joutui kaatamaan Aleksi Karlssonin ja sai jäähyn. Tasavajaalla Riemun Aleksi Lampi syyllistyi kampitukseen ja joutui Salomaan kaveriksi jäähypenkille. Ojalan vapauduttua jäähyltä Palloseura sai kahden miehen yv:n pyöri komeasti ja tulosta syntyi. Totte Moberg laukoi b-pisteen takakaarelta suoraan syötöstä numeroiksi 3-0 ajassa 42:34. Maalin syöttivät Joona Tala ja Kristian Tikka. Ylivoima jatkui vielä hetken mutta tämän aikana Riemu oli lähellä av-maalia kun kokenut maalitykki Markus Rämä karkasi läpiajoon mutta Lintonen torjui hienosti. Seuraavalla minuutilla Peteris Pujatsille tuomittiin jäähy poikittaisesta mailasta ja nyt Riemu onnistui kaventamaan, Janne Kettunen viimeisteli 3-1 kavennuksen ajassa 44:24 hienon syöttely kuvion päätteeksi.

Niklas Saha teki hienolla rystynostolla numeroiksi 4-1 ajassa 47:33. Maalin syöttivät Niko Ojala ja Joona Tala.

Riemu onnistui kaventamaan uudelleen eroksi kaksi maalia kun Kristian Tikka oli jäähyllä. Paavo Kilponen viimeisteli maalin kulmalta numeroiksi 4-2 ajassa 51:03.

Palloseuran jäähyt jatkuivat kun ajassa 51:45 Jyri Waajakoskelle tuomittiin hyökkäyspäässä huitomisesta 2-minuuttinen. Palloseura selvisi pyörityksestä takaiskuitta , Saku Piha laukoi tosin tolppaan. Jäähyn jälkeen Riemu kuitenkin iski ajassa 54:10 kun Valtteri Viitanen laukoi muutamasta metristä yläkulmaan ja tilanne olikin yhtäkkiä 4-3.
Ajassa 56:56 Aleksi Karlsson sai poikittaisesta mailasta rangaistuksen vaikka sai itse aika kovin puutavaraa niskaansa maalin edustalla. Rangaistuksen lopussa Riemu otti Pitkäsen pois maalilta. Palloseuran Kapteeni Samuli Virtanen pääsi kuitenkin katkoon ja vapautti  rangaistusaitiosta vapautuneen Aleksi Karlssonin maalin tekoon. Aksu siis laukoi loppunumeroiksi 5-3 tyhjään maaliin ajassa 59:03.

3 tähteä Niklas Saha
2 tähteä Joona Vainio