Palloseura sai viikon ensimmäiseen otteluunsa häntäpäähän jumittuneen Karhu HT:n Porista. Palloseuran esitys ei ollut ihan kauden parhaita mutta tuloksena oli kuitenkin selkeä 7-2 kotivoitto.

Kuudennella minuutilla Palloseuralla oli ensimmäiset kunnon maalipaikat kun vuorollaan Niklas Saha ja Joni Vuorela kokeilivat mutta Karhun maalilla aloittanut Veli-Matti Mäkinen kesti, heti perään Saha ja Otto Rantanen karkasivat kahdella yhtä vastaan mutta tuloksetta.
Palloseura otti 1-0 johdon ajassa 11:24. Peteris Pujats toi kiekon aluelle nousten maalin kulmalle ja löysi takatolpalta Aleksi Karlssonin joka viimeisteli varmasti. Topi Salokannas sai esittää komean torjunnan 12 minuutin kohdalla kun Karhun Roope Elonen laukoi kovaa voitetun hyökkäyspään aloituksen jälkeen mutta Topi koppasi varmasti räpylällään ja ajassa 16:36 Topi Salokannas esitti todella komean torjunnan, Karhun Osmo Bernitz sai tuikata kiekkoa kohti tyhjää Palloseuran maalia mutta niin vaan Topin patja ehti eteen!

Toisen erän alku oli melkoista Karhu HT:n painostusta, Topi Salokannas joutui torjumaan pari-kolme pahaa vetoa ja kerran kilahti tolppa mutta kun Palloseura pääsi ensimmäisen kerran hyökkäämään niin numerot muuttuivat tilanteeksi 2-0 kun Niklas Saha laukoi lähes nollakulmasta mv Mäkisen luistimen kautta helpohkosti osuman ajassa 21:20, avaussyötön antoi Mikko Saikkonen. Eikä aikakaan kun Karhun Mikko Kaunisto huitoi Miku Ronkaista ja lähti jäähylle, kovin kauaa ei ylivoimaa tarvinnut pyörittää kun Karlsson laukoi etukulmasta Palloseuran 3-0 johtoon, maalin syöttivät Saikkonen ja Otto Rantanen ajassa 22:53.
Karhun kavennus oli lähellä kuudennella minuutilla mutta laukaus kimposi Topin olkapäästä tolppaan ja siitä ohi.
Mikko Saikkonen iski illan kolmannella tehopisteellään (1+2) Palloseuran 4-0 johtoon ajassa 27:20, maalin syöttivät Joni Vuorela ja Mikko Kulju. Maalin jälkeen Karhu vaihtoi maaliin Niklas Lehden. Palloseuran neljännestä maalista ehti kulua vain puolisen minuuttia kun Karhu sai maalitilinsä auki, Niclas Kiviö pääsi viimeistelemään vapaasti maalin edustalta.
Ajassa 31:16 Palloseura joutui alivoimaiseksi kun Aleksi Moisander lähti kampituksesta jäähylle, Palloseuran alivoimapeli oli kuitenkin niin vahvaa ettei Karhu saanut laukaustakaan aikaiseksi.

Kolmannessa erässä Palloseuran ensimmäinen maalipaikka oli kun Miku Ronkainen laukoi keskeltä mutta yläputken kautta yli.
Palloseura pääsi ylivoimalle kun Mikko Kaunisto joutui illan toiselle istunnolleen , ensimmäisen jäähyn tavoin istunto jäi kesken kun Palloseura rankaisi ylivoimalla. Joni Vuorela tykitti keskeltä kauden avausosumansa Pujatsin ja Samuli Virtasen syötöistä ajassa 43:43. Pian numerot olivat 6-1 kun Eetu Moberg viimeisteli Karlssonin ja Sahan passeista ajassa 45:08.
Karhun toinen maali syntyi ajassa 46:32, Salokannas torjui ensin Roope Elosen vedon mutta Lauri Salmi pääsi nostamaan reboundista 6-2 kavennuksen.
Palloseura iski seitsemännen osumansa ajassa 50:28, Lehti torjui ensin Karlssonin vedon mutta Eetu Moberg ehti paikalle ja nosti kiekon verkkoon. Peteris Pujats kuittasi tilanteesta illan kolmannen syöttöpisteensä. Aksu Karlssonin illan saldo oli peräti 2+3.

3 tähteä Aleksi Karlsson

2 tähteä Peteris Pujats