Palloseura ja Laitilan Jyske ratkoivat Suomen Cupin jatkopaikkaa lauantaina Forssassa.

Palloseura hallitsi avauserää selkeästi mutta onnistui ohittamaan hyvin torjuneen Jyskeen maalivahti Eero Korsin vain kertaalleen, erän puolivälissä pääsi Kristian Kause laukomaan muutamasta metristä ja kiekko painui Korsin suojuksien välistä verkkoon. Kristian Pylvänäinen toi kiekon vauhdilla ylös ollen maalin syöttäjä. Korsi torjui avauserässä 23 kertaa kun virkaveli Petrus Lintonen selvisi yhdellä torjunnalla.

Toisessa erässä Jyske oli lähellä jopa tasoitusmaalia ja Petu joutui erässä torjumaan 9 kertaa. Palloseura onnistui kuitenkin avauserää paremmin maalinteossa ja johto oli toisen erän jälkeen jo 4-0.
Jyskeellä oli hieno paikka tasoitukseen kun Toni Nieminen pääsi yrittämään rangaistuslaukauksesta mutta Lintonen torjui varmasti. Rankkari tuomittiin kun Joona Vainio kaatoi läpi päässeen Jyskeen pelaajan. Ajassa 27:51 Jyskeen Ville Laurell piti sen verran kauan kiinni Peteris Pujatsista että tämä hermostui ja molemmille boxia.
29 minuutin kohdalla Jyskeen Konsta Kerttula joutui myös jäähylle ja Palloseura pääsi pelaamaan 4vs3 ylivoimaa. Tämä tuotti tulosta ajassa 29:44, Jyri Waajakoski laukoi ja Otto Rantanen kiskaisi irtokiekon verkkoon. Toinen syöttäjä oli kasvattajaseuraansa vastaan pelannut Joona Tala.
Vajaa pari minuuttia myöhemmin Palloseura meni 3-0 johtoon, Jesse Poussu toi kiekon ylös , syöttö tavoitti Joni Leppikosken. Tämän laukauksen Korsi vielä torjui mutta takatolpalle syöksynyt Santtu Rantanen iski uransa ensimmäisen osuman liiton alaisissa sarjoissa edustusjoukkueessa. Nuorella miehellä on ikää vasta 16-vuotta.
Palloseura iski erässä siis vielä kertaalleen, ajassa 38:05 syntyi Kristian Pylvänäisen laukoma osuma, Nikolas Ulessi syötti maalin takaa ja Samuli Virtanen oli toinen syöttäjä.
Toisen erän torjunnat olivat 9-19.

Kolmannessa erässä Palloseura osui vielä kertaalleen, Peteris Pujats tuikkasi maalin edestä ylivoimalla joukkueensa päätösosuman pelikellon näyttäessä 51:38. Maalin syöttivät Waajakoski ja Miku Ronkainen.
Muutaman vaarallisen Jyskeen hyökkäyksen torjunut Petrus Lintonen joutui vihdoin antautumaan ajassa 59:07. Konsta Kerttula katkoi omalla puolustusalueellaan Palloseuran hyökkäyksen syöttäen Nico Juvoselle joka syötti Tommi Mieskosken läpiajoon. Mieskoski viimeisteli varmasti joten 8 kertaa päätöserässä torjuneen Petun nollapeli karkasi harmillisesti viimeisellä minuutilla. Korsi torjui kolmannessa erässä 14 kertaa.

5-1 kotivoiton myötä selvisi että Palloseura jatkaa Suomen-Cupissa kolmannelle kierrokselle jossa liiton arvonnassa vastustajiksi arvottiin Suomi-sarja joukkue HC Giants Hollolasta sekä Mestis joukkue Kiekko-Vantaa. Otteluohjelma selviää myöhemmin.