Palloseura kohtasi vuoden 2018 viimeisessä ottelussaan Nokian Pyryn. Palloseuran hyvin sujunut syksy sai arvoisansa päätöksen sillä pisteet jäivät Forssaan numeroin 5-2!

Palloseuran ensimmäinen kunnon tilanne oli kun Mikko Saikkonen katkoi hyvin Pyryn hyökkäykseen lähdön siniviivalla ja nousi maalin kulmalle saakka mutta ei onnistunut laukomaan kiekkoa ohi Wille Mattilan.
Veeti Vuorio sai parikin kertaa mahdollisuuden lyödä kiekon verkkoon Mattilan suojuksista mutta tämän patjat kestivät , jatkotilanteessa Pyryn Joni Laitila ja Vuorio ottivat hieman yhteen ja molemmat passitettiin jäähypenkille.
Palloseura meni 1-0 johtoon ajassa 7:44, Joni Leppikoski voitti hyökkäyspään aloituksen taakse ja Erik Nilsson laukoi komean maalin.
Pyry sai yv-mahdollisuuden alkaen 12:59 kun Peteris Pujatsille tuomittiin rangaistus kampituksesta. Pyry sai pari laukausta aikaiseksi mutta Petrus Lintonen torjui nämä varmasti.
Palloseuran tultua täysilukuiseksi se sai puolestaan itse yrittää ylivoimalla kun Pyryn Jere Marjamäki lähti aitioon estämisestä. Joni Vuorela pääsi puolittain irti mutta laukoi takakulmasta ohi. Pyryn Alex Olkinuora puolestaan nousi alivoimalla vaarallisesti mutta ei onnistunut ujuttamaan kiekkoa ohi Lintosen. Pyry pääsi vielä erän viimeiset kaksi minuuttia pelaamaan ylivoimaa kun Leppikoski joutui pelin viivyttämisestä jäähylle mutta tämäkin yv sujui ilman tulosta.

Toisen erän Palloseura aloitti hyvin, sekä Samuli Virtanen että Veeti Vuorio laukoivat vaarallisesti mutta ilman tulosta. Virtasella oli hetkeä myöhemmin myös toinen paikka mutta veto takatolpalta meni ohi.
Pyry pääsi tasoittamaan ottelun ajassa 23:42 kun Palloseuran puolustus hukkasi kiekon omalla alueellaan ja Markus Västilä sai rauhassa laukoa 1-1 tasoituksen.
Palloseura pääsi ylivoimalle kun Henri Sandvik joutui estämisestä boxiin. Jäähy oli juuri umpeutumassa kun Samuli Virtanen toi kiekon ylös vapauttaen Veeti Vuorion nokikkain Mattilan kanssa, nätti veivi ja kiekko alakulmaan ajassa 28:29.

Erän puolivälin jälkeen Petrus Lintonen torjui hienosti Pyryn yrityksen ja heti perään Petulta toinen iso torjunta kun Tomi Wilenius karkasi läpi. Pyry sai uuden ilmaisen paikan kun kiekko kimposi pahasti maalin eteen mutta Lintonen malttoi hienosti katsoa mitä hyökkääjä tekee ja torjui.
Pyryn Jaska Ojanperä joutui kampituksesta jäähylle ajassa 36:21. Vajaan minuutin pyörityksen jälkeen numerot olivat 3-1. Jyri Waajakoski ja Aleksi Karlsson tekivät esityön ja Otto Rantanen ohjasi luukulta kiekon ohi Mattilan.
Pyry kuitenkin ehti vielä ennen erän loppua kaventamaan. Henri Sandvik toi kiekon ylös syöttäen Olkinuoralle jok laukoi vaarallisesti ja Aleksi Niemi viimeisteli reboundista toisen erän jälkeiseksi tilanteeksi 3-2.

Palloseura sai kolmanteen erään ihanne alun, ajassa 43:31 Mikko Kulju kaivoi kiekon maalinedusruuhkasta ja siirsi kiekon Mattilan ohi maaliviivan yli. Maalin syöttäjinä olivat Peteris Pujats ja Otto Rantanen. -Tarkkailin sivummalta ja näin koko ajan kiekon joten rynnin paikalle ja ehdin onneksi tuikkaamaan kiekon verkkoon kertasi maalintekijä Mikko Kulju osumaansa.
Palloseura kesti erän puolivälin jälkeen tuomitun Pujatsin rangaistuksen ja tämän jälkeen meni ajassa 53:54 5-2 johtoon, Vuorio syötti ja Miku Ronkainen laukoi komeasti etukulmasta 5-2 osuman joka lopullisesti lopetti Pyryn isommat rypistelyt. Toinen syöttäjä oli Joni Vuorela.  Toki paikkoja oli vielä molemmillakin mutta aikoinaan JHT:ssa seurakavereina pelanneet Wille Mattila ja Petrus Lintonen eivät enää antaneet yllättää itseään. Petrus oli tänään parivaljakosta varmempi ja vankisti asemiaan Suomi-sarjan parhaan torjuntaprosentin (93,26%)  omaavana maalivahtina.

3 tähteä Veeti Vuorio

2 tähteä Otto Rantanen