Palloseura sai keskiviikko iltana vieraakseen Järvenpään Haukat joka viime kaudella juotti Palloseuralle kahdesti tappion karvasta kalkkia. Tällä kertaa Vihreäpaidat eivät jättäneet vieraille mitään palaa vaan takoivat taululle 9-1 lukemat. Ilman Haukka-vahti Samu Mäkisen hyviä torjuntoja,joita kertyi peräti 59, Palloseuran maalimäärä olisi alkanut kakkosella!

Palloseuran ensimmäinen todellinen maalitilanne oli kolmen minuutin pelin jälkeen kun Joni Vuorela ohjasi maalinedestä mutta Samu Mäkinen Haukkojen maalilla torjui.

Ottelu jatkui Palloseuran hallinnassa ja ajassa 6:11 Niko Ojalan veto upposi. Näytti että Leevi Kannisto olisi saanut mailaa väliin mutta ilmeisesti sitten ei. Maalin syöttivät Joni Vuorela ja Miku Ronkainen.
Palloseura pääsi ylivoimalla kun Haukkojen Joonas Kirjonen syyllistyi kampitukseen. Ylivoima tuotti tulosta reilun puolen minuutin pyörityksen jälkeen. Peteris Pujats laukoi keskeltä numeroiksi 2-0 ajassa 7:43, maalin syöttivät Miku Ronkainen ja Kristian Tikka.Haukoilla oli vaarallinen tilanne kun irtokiekko pyöri vaarallisesti maalivahdin alueella mutta Joni Vuorela heittäytyi hienosti ja pelasti tilanteen.

Aleksi Karlssonilla oli hienot tilanteet lisätä johtoa Jyri Waajakosken rakentelusta mutta Mäkinen kesti ja hetkeä myöhemmin Karlsson kilautti tolppaa. Samu Mäkinen (20 torjuntaa)oli suurin syy että tilanne oli avauserän jälkeen vain 2-0. Petrus Lintonen Palloseuran maalilla torjui avauserässä 8 kertaa.

Palloseura jatkoi pyöritystä toisessa erässä ja ajassa 22:36 Kristian Kause nosti Mäkisen eteensä torjumasta Peteris Pujatsin vedosta numeroiksi 3-0. Maalin toinen syöttäjä oli Pasi Palmumäki.
4-0 osuman taiteili Jukka-Pekka Kurtelius jonka nosto yllätti Mäkisen ajassa 24:14, maalin syöttivät Kristian Tikka ja Totte Moberg.

Haukat kavensivat ajassa 34:24 Leevi Leipijärvi karkasi läpi ja laukoi yläkulmaan kavennuksen. Heti seuraavassa vaihdossa Haukoilla oli tilanne lisäosuman tekoon mutta Petrus Lintonen torjui hienosti Olavi Tihveräisen laukauksen.

Haukat oli juuri kestänyt Teo Schukovin rangaistuksen kun Totte Moberg jatkoi maaliputkeaan, maali kauden jokaisessa ottelussa, melko kaukaa lähtenyt rystyveto yllätti muuten mainiosti torjuneen Mäkisen. 5-1 maalin syöttivät Eetu Salmela ja kauden toisen syöttöpisteensä kuitannut mv Petrus Lintonen. Mäkinen torjui toisessa erässä 18 kertaa, Petu selvisi neljällä torjunnalla.

Kolmas erä kulki Palloseuran selkeässä hallinnassa mutta näytti siltä että suurin nälkä maalintekoon oli tyydytetty.
Erän puolivälin jälkeen kiekko ajautui Miku Ronkaisen ilmaveivi yrityksen jälkeen Niko Ojalalle joka laukoi illan toisen maalinsa, toinen syöttäjä oli Leevi Kannisto.

Palloseura sai maalista lisäintoa ja siirtyi 7-1 johtoon ajassa 52:30. Kristian Tikka syötti J-P Kurteliukselle täyteen vauhtiin joka karkasi kuin lentäen läpi ja viimeisteli varmasti takanurkkaan. Niko Ojala kuittasi myös syöttöpisteen.
Reilu puoliminuuttia myöhemmin tilanne oli jo 8-1, nyt Leevi Kannisto teki uran ensimmäisen suomisarja maalinsa laukomalla suoraan Miku Ronkaisen tarjoilusta kiekon verkkoon, toinen syöttäjä oli Joni Vuorela.

Palloseura iski vielä kertaalleen, ajassa 58:26 Jyri Waajakoski onnistui nostamaan maalin kulmalta kiekon verkkoon, maalin syöttäjinä olivat Joona Tala ja Totte Moberg. Petrus Lintonen torjui ottelussa 19 kertaa, joukossa tosin todella tärkeä torjunta 4-1 tilanteessa. Samu Mäkinen palkittiin ansaitusti vieraiden parhaana yhdeksästä takaiskusta huolimatta, torjuntoja kertyi siis 59.

3 tähteä Niko Ojala

2 tähteä Leevi Kannisto