Forssan Palloseuran ensimmäinen Itä-Suomen kiertue päättyy tältä erää Imatralle, jossa sunnuntaina kello 16.00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu sarjan suurin mestarisuosikki Ketterä. FPS TV kävi haastattelemassa Vihreiden päävalmentaja Asko Rantasta ja kyseli millaista ottelua nimivahvalta vastustajalta voidaan sunnuntaina Imatran kiekkopyhätössä odottaa.

FPS on aloittanut kautensa kolmella voitolla ja johtaa Suomi-sarjaa yhdeksällä pisteellä. Vorssalaiset aloittivat kautensa kauniissa Naantalissa, jossa VG-62 joutui myöntämään vierailijansa paremmaksi 2-4. Kauden toisessa ottelussa FPS kaatoi kotikentällään HCIK:n 3-2 ja kauden kolmannessa ottelussa Vihreät hakivat täyden pistepotin pienen kompuroinnin jälkeen Joensuun Kiekkokoplalta maalein 3-6.

Myös Ketterän kausi on alkanut tuloksien valossa hyvin, sillä imatralaiset ovat voittaneet kauden molemmat pelinsä. Ketterä kaatoi kauden avausottelussaan Kotkan Titaanit 12-0 ja toisessa ottelussa Jarno Mensosen suojatit puristivat 0-1 jatkoaikavoiton Porvoon Huntersista. Näillä kahdella voitolla ja viidellä pisteellä joukkue komeilee sarjataulukon neljännellä sijalla.

Sunnuntain ottelun lähtökohdat ovat siis äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä toinen näistä joukkueista ottaa tililleen kauden ensimmäisen tappion. Mikäli historia toistaa itseään, se ei tule olemaan FPS, sillä Ketterä ei ole voittanut kertaakaan vorssalaisia kotikentällään Suomi-sarjassa.

Tuota yllämainittua tilastoa ei kuitenkaan kannata muistella sen ihmeellisemmin, sillä Ketterällä on tälle kaudelle koossa niin kova joukkue, että jokainen vorssalainen joutuu antamaan itsestään 110% kaukalossa, jotta pisteet Imatralta lähtevät mukaan.

Menneen kauden kohtaamiset:

FPS – Ketterä 3-4ja (2-2, 0-0, 1-1, 0-1)
Ketterä – FPS 2-4 (0-1, 1-1, 1-2)