Forssan Palloseuran kausi jatkuu tulevana lauantaina Joensuussa, jossa FPS:n vastaan luistelee kello 16.00 alkavassa ottelussa Meeri Räisäsen tähdittämä Kiekkokopla. FPS TV kävi haastattelemassa ”Vihreiden” päävalmentaja Asko Rantasta ennen Itä-Suomen kiertuetta ja kyseli miten valmistautuminen tulevan viikonlopun vierasotteluihin on kulkenut.

FPS:n kausi on alkanut tuloksien valossa parhaalla mahdollisella tavalla, sillä ”Vihreät” ovat voittaneet kauden molemmat ottelunsa. Ensin Forssalaiset kävivät viime perjantaina onnistuneella ryöstöretkellä Naantalissa, jossa VG-62 joutui myöntämään vierailijansa paremmaksi maalein 2-4 ja heti seuraavana päivänä Asko Rantasen suojatit puristivat tiukan 3-2 voiton HC Indians Kaarinasta Forssan jäähallissa.

Vaikka ”vorssalaisten” kausi onkin tuloksen valossa alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, tietää jokainen Palloseuran pelaaja, ettei tuuletteluun ole vielä varaa, sillä oma peli on ailahdellut liikaa ottelun sisällä ja paras esitys on kestänyt tähän mennessä ainoastaan 30 minuuttia. Tämä onkin asia, johon FPS:n sisällä on keskitytty alkaneen viikon harjoituksissa.

Vastaan ärsytetty Kiekkokopla

Myös Kiekkokoplan peli on hakenut vielä itseään, mikä on ymmärrettävää tässä vaiheessa kautta. Toisin kuin FPS, joensuulaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella ainoastaan yhden ottelun. Tuossa viime lauantaina pelatussa kauden avausmatsissa Kopla joutui myöntämään yllättäen sarjanousija Liikunnan Riemun paremmaksi jatkoajan jälkeen maalein 3-4. Tappion jälkeen harmitus oli joensuulaisseuran sisällä valtava, joten Palloseuran ei kannata lähteä matsiin takki auki, sillä vastaan luistelee ärsytetty kotijoukkue, joka hakee fiaskomaiselle kauden alulleen hyvitystä.

Kauden 2015-16 kohtaamiset:

Joukkueet kohtasivat toisensa viime vuonna neljä kertaa. Näistä peleistä FPS voitti kolme ja Kiekkokopla kerran. Näitä pelejä ei kuitenkaan kannata muistella sen enempää, sillä molemmissa joukkueissa tapahtui kesän aikana paljon muutoksia.

Kiekkokopla – FPS 4-8 (0-1 , 0-4 , 4-3)
FPS – Kiekkokopla 0-3 (0-0, 0-2, 0-1)
FPS – Kiekkokopla 5-2 (2-0, 1-1, 2-1)
Kiekkokopla – FPS 3-4 VL (1-0, 1-2, 1-1, 0-0, 0-1)