Forssan Palloseura järjestää keväällä 2018 Kuudes Pelaaja -kausikorttikampanjan. Kausikortin hinta on 50 € ja toteutuu kun 500 kpl kausikorttivarauksia on vastaanotettu. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus lunastaa paikkasi katsomossa edulliseen hintaan ja päästä nauttimaan jääkiekon Suomi-sarjan vihreimmästä lätkästä!

Varaa kausikorttisi sähköpostitse osoitteesta toimisto(at)forssanpalloseura.fi tai puhelimitse numerosta 040 8538657.

Kirjoita viestiin nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä kappalemäärä kuinka monta kausikorttia varaat. Mikäli suoritat varauksen yritykselle, ilmoitathan myös laskutusosoitteen. Kun varauksesi on vastaanotettu, saat vahvistuksen sähköpostiisi vuorokauden kuluessa.

KATSO VARAUSEHDOT TÄSTÄ