Forssan Palloseuran kausikorttikampanja ”Kuudes Pelaaja” on nyt loppusuoralla. Kausikortit ovat saapuneet ja on aika aloittaa korttien luovutus omansa varanneille.

Kampanja käynnistyi 10. huhtikuuta ja päättyi 31. toukokuuta. Kampanjan aikana oli mahdollisuus varata sitovasti kampanjahintainen kausikortti 50 € hintaan (norm. 150 €). Kampanja vaati toteutuakseen 500 kappaletta kausikorttivarauksia. Varausrekisteri on nyt kokonaisuudessaan käsitelty ja varauksia kertyi yhteensä HUIKEAT 610 kappaletta! FPS kiittää jokaista kausikorttinsa varannutta!

Kausikortit ovat noudettavissa Palloseuran toimistolta (Esko Aaltosen katu 5, 30100 Forssa) seuraavasti:

Keskiviikkona 27.6. klo 10.00 – 18.00
Perjantaina 29.6. klo 10.00 – 18.00

Huomioitavaa:

• Toimistolla hyväksyttävänä maksutapana toimii ainoastaan käteinen
  • Varaa mieluiten tasaraha mukaasi
  • Sähköisen laskun valinneilla asiakkailla on mahdollisuus vaihtaa maksutapansa ja suorittaa maksu heti käteisellä
  • Sähköisen laskun valinneilla asiakkailla on mahdollisuus suorittaa verkko/mobiilimaksu toimistolla paikan päällä (huom. varaa verkkopankkitunnukset mukaasi)
  • Asiakkaille, jotka ovat estyneitä noutamaan korttinsa edellä mainittuina päivinä, Palloseura ilmoittaa myöhemmin uuden noutopäivän sekä noutopisteen. Lähtökohtaisesti toivomme asiakkaita noutamaan varatun kausikorttinsa edellä mainittuina päivinä toimistolta
  • Postitettavat kausikortit toimitetaan asiakkaan varausvaiheessa ilmoittamaan postiosoitteeseen myöhemmin tarpeen vaatiessa
  • Kausikortissa esiintyvä viivakoodi aktivoituu kun maksu on kokonaisuudessaan suoritettu
  • Noutopäivinä toimistolla myynnissä myös normaalihintaiset kausikortit (150€).

Lisätiedot: puh. 040 961 0031