Forssan Palloseuran järjestämä ”Kuudes Pelaaja” -kausikorttikampanja toteutuu! Kampanja keräsi reilussa kuudessa viikossa yli 500 varausta. Osa varauksista on vielä käsittelemättä, joten lopullinen kausikorttien varausmäärä tarkentuu myöhemmin. Kampanjan jatko-ohjelma on seuraava:

Kausikortit siirtyvät nyt tuotantoon. Kun kortit ovat valmiita noudettavaksi, Palloseura ilmoittaa verkkosivuillaan sekä sosiaalisen median kanavilla korttien noutopisteet sekä noutopäivät. Noutopisteillä maksutapana toimii ainoastaan käteinen ja varaa mielellään tasaraha mukaasi. Mikäli olet estynyt noutamaan korttiasi myöhemmin ilmoitettuina päivämäärinä, korttisi postitetaan varausvaiheessa ilmoittamaasi postiosoitteeseen pankkisiirron kera. Mikäli valitsit varausvaiheessa, että haluat laskun sähköpostiin, voit halutessasi suorittaa maksun heti noutopisteellä. Muussa tapauksessa sovimme korttien toimituksesta erikseen niiden kanssa, jotka valitsitvat sähköisen laskun.

Kausikorteissa esiintyvä viivakoodi aktivoituu, kun maksusi on kokonaisuudessaan suoritettu ja tämän jälkeen olet KUUDES PELAAJA!