VG-62 – FPS 2-1 (1-0,1-1,0-0).

Avauserä oli melko tasainen vaikka kiekko pyörikin hieman enemmän kotijoukkueen päädyssä. Kotijoukkue VG kuitenkin teki erän ainoan osuman, ottelu ehti vanheta vain 1:19 kun Jyri Vähänikkilän veto pakin jaloista yllätti Toni Pohjosen. Torjunnat erässä Ikonen 12, Pohjonen 7.

Toinen erä oli avauserää selvemmin Palloseuran pyöritystä, torjunnat Ikonen 16, Pohjonen 11. Painostus ei kuitenkaan tuottanut tulosta kun kunnon laukaukset puuttuivat ja pyöritys ajautui kulmiin ja maalin taakse.

Erän 15 minuutin kohdalla Palloseura pääsi ylivoimalle, jäähyt olivat erässä todella kortilla. Kesken ylivoimapyörityksen VG pääsi kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen ja Joni Seinelä viimeisteli alivoimaosuman ajassa 36:04. Tästä sisuuntuneena Jeffrey Lawman osui ylivoimalla heti perään Toomas Veijolan passista ajassa 36:28. Molemmille oli vielä paikkansa mutta sekä Ikonen että Pohjonen torjuivat, joten kahden erän jälkeen peli oli 2-1.

Kolmannessa Jesper Ahlgren murtautui läpi mutta Ikonen torjui rystynoston. Lawman pääsi lopussa laukomaan mutta tämänkin Ikonen nappasi. Aikalisän jälkeen FPS otti maalivahdin pois mutta VG pääsi katkoon ja Tommi Takaveräjä joutui kampittamaan ja joutui jäähylle, joten tasoitusyritykset loppuivat siihen. VG-62 nappasi avauspisteet tuloksella 2-1.