Palloseura ja Uusikaarelyystä kotoisin oleva MuIK Hockey kohtasivat jo toisen (viimeisen) kerran Suomi-Sarjan runkosarjassa. Pari viikkoa siiten Palloseura haki pisteet numeroin 4-3 ja tiukkaa oli jälleen. Palloseura piti pisteet kotonaan numeroin 4-2.

Heti ensimmäisessä vaihdossa kauden ensimmäistä peliään pelannut Miku Ronkainen haki hyvän laukaisupaikan mutta Mathias Biskop torjui matalan vedon patjallaan.
Palloseura sai illan ensimmäisen ylivoimansa kun MuIKin Emil Blomqvist passitettiin jäähylle korkeasta mailasta ajassa 4:43, ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta.
Ylivoiman jälkeen ote siirtyi selkeämmin Palloseuralle ja Ronkaisella ja Mikko Kuljulla oli hyvät paikat viedä Vihreäpaidat johtoon mutta sihti ei ollut kohdillaan. Erän puolivälissä MuIK joutui jälleen vajaalukuiseksi kun Sergei Taganchikov kampitti Samuli Virtasen, ylivoima pyöri ensimmäistä paremmin mutta Biskop hyvillä torjunnoillaan piti numerot nollissa.
Jyri Waajakosken kilautti ylärimaa 13 minuutin kohdilla ja MuIKin erän ensimmäinen tilanne oli 15 minuutin kohdalla kun Uudessakaarlepyyssä kahdesti Palloseuraa vastaan osunut Carl-Axel Brasken nousi hyvin maalinkulmalle mutta Topi Salokannas torjui varmasti. Seuraavassa vaihdossa Miku oli jälleen terävänä mutta veto meni tolppaa hipoen ohi. Erän toiseksi viimeisellä minuutilla Erik Nilsson patistettiin jäähylle kiinnipitämisestä, Waajakoski nousi ensin hyvin alivoimalla mutta MuIK sai kuvion kuntoon ja Ex-FPS peluri Mika Tasala laukoi vieraat 0-1 johtoon ajassa 19:36.

Toinen erä käynnistyi ensimmäistä tasaisemmin ja molemmilla oli paikkansa. Brasken nousi jälleen vaarallisesti mutta laukoi ohi. Erän yhdeksännellä minuutilla Aleksi Karlsson laukoi vaarallisesti mutta Biskop kesti. Mikko Kulju passitettiin jäähylle ajassa 30:35 kampituksesta, MuIK kehitteli pari vaaran paikkaa mutta Salokannas torjui varmasti.
Palloseuran 1-1 tasoitus syntyi ajassa 34:00 , Samuli Virtanen laukoi kovaa ja Jyri Waajakoski siirsi irtokiekon verkkoon. Roope Rohamo oli osuman toinen syöttäjä.
Ja kun pää saatiin auki syntyi pian 2-1 , Toomas Veijolan rystynosto upposi etukulmaan. Syöttäjinä Joni Vuorela ja Mikko Saikkonen
Ja kolmas osuma reiluun kahteen minuuttiin näki päivänvalon ajassa 36:04 kun Joni Leppikosken veto upposi puolustajan kautta ohi Biskopin, syötön 3-1 osumaan antoi Niklas Saha. Mika Siekkisen ollessa erän lopulla Biskop joutui jälleen kiekkosateeseen mutta kesti joten kolmanteen erään lähdettiin tilanteesta 3-1.

Kolmas erä alkoi jälleen Palloseuran osumalla kun Mikko Kulju sijoitti maalinedestä numeroiksi 4-1, Joona Vainio ja Otto Rantanen kuittasivat syöttöpisteet. Toomas Veijolan istuessa jäähyä (ajassa 43:34) koukkaasimesta karkasi Peteris Pujats nokikkain Biskopin kanssa mutta ei onnistunut ohittamaan maalivahtia. Myös Waajakoskella oli jälleen paikkansa, kuitenkin ilman tulossa. Aivan jäähyn lopulla Topi Salokannas torjui hienosti Sergei Taganchikovin vedon. Linus Vesterlund nappasi Palloseuran karmean puolustusalueen harhasyötön ja laukoi 4-2 kavennuksen ajassa 46:43.
MuIK kehitteli vaarallisia tilanteita reilun pari minuuttia ennen loppua mutta Salokannas oli maalillaan varma. Biskop oli lähdössä maaliltaan ajassa 58:05 ja MuIK otti aikalisän. Biskop pääsi vihdoin pois luukultaan ajassa 58:42 ja MuIK sai kehiteltyä viimeisell minuutilla tilanteita mutta hyvän ottelun pelannut Salokannas kesti ja lisäosumia ei enää syntynyt joten pisteet jäivät Forssaan numeroin 4-2.

MV-valmentaja Ville Nyrönen kommentoi ottelua seuraavasti : Kolme pinnaa lämmittää mukavasti. Joukkueen esitys ei tänään ehkä ollut ihan parasta mahdollista, mutta sitä suuremmin täytyy pisteitä arvostaa. Tietysti Muik antoi ihan kelpo vastuksenkin. Miku Ronkaisen kauden debyytti oli vakuuttava. Vauhtia löytyi mukavasti. Topi otti hyviä koppeja ja lopulta niitä meikäläisen kirjanpitoon kertyikin 37 kappaletta.

3 tähteä Topi Salokannas

2 tähteä Toomas Veijola