Palloseura sai lauantai-iltana vieraakseen MuIK Hockey Uudestakaarlepyystä. Sarjajumbona majaileva MuIK tarjosi Palloseuralle hyvän vastuksen ja 536 katsojaa olivat tyytyväisiä vauhdikkaaseen otteluun etenkin kun Palloseura nappasi 3 pistettä lisää sarjataulukkoon 6-3 voiton turvin. Palloseura siis jatkaa Suomi-sarjan kärkijoukkueena.

Ottelun alku lupaili vaikeuksia sillä puolen minuutin välein passitettiin ensin Santtu Ahonen ja heti perään Joona Tala jäähypenkille ja MuIK pääsi yrittämään 90 sekunttia viidellä-kolmea vastaan. Ylivoima oli luvalla sanoen kuitenkin huonoa tai sitten Palloseuran alivoima rautaa sillä MuIK ei päässyt edes kunnolla laukomaan ylivoimansa aikana.

Palloseura pääsi ylivoimalle seitsemännellä minuutilla ja siirtyi ottelussa 1-0 johtoon ajassa 8:04. MuIK maalivahti Marcel Mattsson kompuroi eikä Miku Ronkainen jättänyt tilaisuutta käyttämättä vaan siirsi Vihreäpaidat 1-0 johtoon, maalin syöttivät Joona Tala ja Totte Moberg.

Palloseuran toinen maali syntyi reilut kolme minuuttia myöhemmin. Pasi Palmumäki syötti keskialueelle josta Totte Moberg eteni laukaisu paikkaan ja laukoi komeasti numeroiksi 2-0.

MuIK pääsi vielä avauserässä peliin mukaan. Kristian Tikka istui jäähyllä ja viimeisen minuutin alkaessa Linus Vesterlund laukoi William Björkmanin oivallisesta poikittaissyötöstä 2-1 kavennuksen.

Toinen erä vanheni reilut 5 minuuttia kun MuIK tuli tasoihin Tatu Pulkkisen maalilla. Pulkkinen vapautettiin nokikkain Petrus Lintosen kanssa ja terävä veto painui verkkoon.

Palloseura otti uudelleen johdon ajassa 33:36. Leevi Kannisto syötti poikittaissyötön ja Rene Pylvänäisen veto painui verkkoon, toinen syöttäjä oli Joni Vuorela. Ja minuuttia myöhemmin tilanne oli jo 4-2, Kristian Tikka nousi maalille ja survoi oman vetonsa reboundin verkkoon maalin kulmalta. Syöttöpisteet Peteris Pujatsille ja Joona Talalle,

MuIK onnistui kuitenkin avauserän tavoin tulemaan erän lopulla maalin päähän, maalin tekijänä jälleen Linus Vesterlund joka viimeisteli varmasti saatuaan Tatu Pulkkiselta maalin takaa syötön ajassa 38:43. Viimeisellä minuutilla MuIKin Tobias Ahlskog sai pelin viivyttämis rangaistuksen mutta tästä huolimatta erän viimeisillä sekunneilla MuIK nousi alivoimalla vaarallisesti kahdella yhtä vastaan mutta Petrus Lintonen torjui hienosti Pulkkisen vedon.

Kolmatta erää oli pelattu pari minuuttia kun MuIKin Daniel Backlund lähti kampituksesta jäähylle, Palloseuran ylivoima lähti käyntiin hieman haparoiden mutta tuotti lopulta tulosta 6 sekuntia ennen rangaistuksen päättymistä. Miku Ronkainen jätti taakse Joona Talalle joka laukoi ja Jyri Waajakoski nosti maalivahdin eteen torjuman kiekon verkkoon ajassa 44:06.

Tämän jälkeen Palloseura taas oli ilmeisesti pahasti alakynnessä kun joutui rikkomaan useasti, ainakin tuomariston mielestä! MuIK sai jälleen kokeilla kahden miehen yv:tä lähes minuutin kun J-P Kurtelius ja Totte Moberg joutuivat jäähyille. MuIK mietti kuvioita aikalisälläkin mutta kahden miehen yv oli jälleen heikkoa. Kolmisen minuuttia ennen loppua passitettiin Samuli Virtanen jäähylle ja saatuaan kiekon hyökkäysalueelle päätti MuIK yrittää kavennusta ilman maalivahtia. Palloseura sai kuitenkin purettua kiekon keskialueelle Joona Talan toimesta ja Miku Ronkainen kuljetti kiekon tyhjään MuIK-verkkoon ja peli oli 6-3 osuman jälkeen selvä. Toinen syöttäjä oli Totte Moberg. Joona Vainio sai vielä viimeisellä minuutilla jäähyn mutta tämä ei enää muuttanut tilannetta joten sarjapisteet jäivät Forssaan maalein 6-3.

3 tähteä Miku Ronkainen

2 tähteä Joona Tala