Kuva: HPK.fi

FPS sai mieluisan paluumuuttajan, kun vielä kahden edellisen kauden ajan HPK:n A-nuoria edustanut Miku Ronkainen palaa vuoden mittaisella sopimuksella kasvattajaseuraansa. Lisäksi FPS on solminut vuoden jatkosopimukset hyökkääjä Mikko Kuljun sekä puolustaja Mikko Pehkosen kanssa.

20-vuotias Miku Ronkainen tuo joukkueeseen luisteluvoimaa ja tehokkuutta. Ronkainen saalisti edelliskaudella A-nuorten SM-liigassa 46 ottelussa mainiot tehot, 20+21. Viime kaudella Ronkainen pelasi 21 ottelua viimeistellen tehot 5+7. Laituri on aiemmin FPS:aa edustaneen, todellisen soturin, Markon poika.

23-vuotias Mikko Kulju aloittaa toisen kautensa joukkueessa. Kulju ihastutti viime kaudella hirmuisella rannelaukauksellaan ja alkavalla kaudella on lupa odottaa vielä kovempaa lukemaa maalisarakkeessa kuin viime kaudella. Kulju summasi viime kaudella 41 ottelussa tehot 8+9.

Niin ikään 23-vuotias Mikko Pehkonen aloittaa kolmannen täyden kautensa FPS:n edustusmiehistössä. Oikealta ampuva peruspuolustaja ja seuran kasvatti pelasi viime kaudella 40 ottelua summaten tehot 3+4.