Palloseura sai kauden kolmanteen kotiotteluunsa vieraakseen D-Kiekon Jyväskylästä. Palloseura hallitsi kahta ensimmäistä erää suvereenisesti ja kolmannessa erässä Petrus Lintonen piti hyvillä torjunnoillaan huolen että vieraiden maalisarake pysyi nollassa.

Avauserä oli kotijoukkueen melkoista pyöritystä. Mikko Kulju karvasi kiekon D-Kiekon puolustajalta , eteni muutaman metrin ja laukoi kiekon D-Kiekon maalin takayläkulmaan ajassa 4:38, numerot 1-0.

Palloseura pääsi ylivoimalle ajassa 8:14 kun Hiskias Hakala lähti jäähylle koukkaamisesta. Puolisen minuuttia myöhemmin tilanne oli 2-0, Aleksi Karlsson nousi voimalle maalille ja nosti kiekon ohi D-Kiekko vahti Manu Lähteenmäen, syöttöpisteet kuittaisivat Roope Rohamo ja Otto Rantanen, Karlssonille piste viidennessä ottelussa putkeen. D-Kiekon parhaana palkittu Teemu Siironen laukoi 2-0 tilanteessa terävästi mutta tolppaan. Palloseura iski erässä vielä kertaalleen, kauden ensimmäisen sarjaottelunsa pelannut Toomas Veijola laukoi rannevedon siniviivalta ja kiekko upposi ohi maskissa olleen Lähteenmäen ja Palloseura meni 3-0 johtoon ajassa 18:11.

Palloseura otti toisen erän alussa 4-0 johdon ylivoimalla ajassa 22:33. Otto Rantanen syötti siniviivalle Jyri Waajakoskelle joka kompuroi mutta sai taitavasti pidettyä kiekon hallussaan ettei D-Kiekko päässyt alivoimalla vastaiskuun, Jyri nousi ylös siis kiekko edelleen hallussaan ja nousi kohti maalia, veto  ja niin vain Waajakosken pisteputki kasvoi viiden ottelun mittaiseksi. Toisen erän puolivälin jälkeen, ajassa 30:50 Joni Vuorela joutui jäähyaitioon mutta D-Kiekon käsittämättömän surkean ylivoiman ja Palloseuran aktiivisen alivoiman ansiosta Palloseura loi alivoimalla 3 loistavaa maalipaikkaa, ensin Karlsson karkasi aivan yksinläpi, Aksu yritti voimalla tykittää lämärin verkkoon mutta veti hieman ohi, hetkeä myöhemmin Joona Vainio ja Eetu Moberg karkasivat kahdella yhtä vastaan, Vainio syötti ja Kapteeni Moberg laukoi komeasti numeroiksi 5-0 ajassa 32:16. Hetkeä myöhemmin sama kaksikko oli taas irti , Moberg syötti mutta Vainio tykitti ohi. Erän lopulla , ajassa 38:52 Palloseura joutui pitkälle alivoimalle kun Kasperi Lähteenmäki kosti Olli Hakalan lyönnin vähän kovemmalla iskulla , Hakala loukkaantui ja molempien peli loppui siihen. Lähteenmäelle pelirangaistus 5+20.

Kolmannessa erässä Petrus Lintonen joutui nappaamaan 14 torjuntaa (yhteensä 26) jotta nollapeli säilyi. Erän ainoan maalin teki Joni Leppikoski jonka veto upposi samaan paikkaan kuin Mikko Kuljun veto avausmaalissa. Maalin syöttivät Joni Vuorela ja Niklas Saha. Pelikello näytti aikaa 51:13. Palloseurallakin oli erässä vielä mahdollisuus lisäosumien tekoon kun esim. Vuorela ja Vainio pääsivät yksinläpi mutta osumia ei syntynyt.

Palloseuran valmentajista kommentoimassa oli tälläkertaa MV-valmentaja Ville Nyrönen : Tänään äijiltä hyvä esitys. Jalkaa ja päätä riitti. Pakistosta Aleksi Moisander pelasi ensimmäisen suomisarja ottelunsa ja teki hyvää työtä. Petulle nollapeli, mikä on aina mun mielestä kova suoritus. Eihän se tänäänkään ilmaiseksi tullut. Varsinkin kolmannessa erässä taisi tulla pitkälle toistakymmentä torjuntaa. Hyvillä mielin päästään huomenna Seinäjoen reissulle ja tietysti odotetaan, että sama syke jatkuu ja ainahan sitä parannettavaakin toki löytyy.

3 tähteä : Petrus Lintonen

2 tähteä: Eetu Moberg

1 tähti: Mikko Kulju

” D-Kiekko ottelun parhaaksi pelaajaksi joukkue valitsi paluun loukkaantumisen jälkeen tehneen Toomas Veijolan! ”