Palloseura ja Porvoon Hunters kohtasivat viikon tauon jälkeen uudelleen, tällä kertaa ylemmän jatkosarjan merkeissä ja pelipaikka oli myös vaihtunut eli Hunters oli nyt isäntäjoukkueena.

Avauserä oli hyvin viikon takaisen ottelun kaltainen. Palloseura piti enemmän kiekkoa ja pyöritti pitkiä tovia hyökkäyspäässä mutta maalinteko oli vaikeaa. Kesken Palloseuran painostuksen Hunters katkoi forssalaisten syötön ja Patrik Mallenius nosti korkealla roikulla Reno Goodwinin läpiajoon. Huntersin vaarallisimpiin pelaajiin kuuluva Goodwin ei erehtynyt vaan laukoi kiekon ohi Topi Salokannaksen ja Hunters otti 1-0 johdon ajassa 5:05.

Tasan seitsemän minuuttia myöhemmin syntyi Palloseuran tasoitus, Leevi Kannisto kiersi maalin ja syötti maalin edustalle josta Totte Moberg viimeisteli varmasti. Syöttöpiste myös Miku Ronkaiselle.

Toisen erän alkupuolella Palloseura otti 1-2 johdon, Santtu Ahosen avaus tavoitti Peteris Pujatsin joka syötti maalin edustalle josta Otto Rantanen tuikkasi Palloseuran johtoon.

Viitisen minuuttia myöhemmin Hunters kuitenkin tasoitti, Jesse Kankkunen laukoi siniviivalta ja kiekko pomppi maalinedus ruuhkasta verkkoon.

Hunters otti johdon ajassa 37:57, Kankkunen nousi tukemaan hyökkäystä ja jätti taakse, Juuso Järvinen otti tyhjät pois ja laukoi tarkasti takakulmaan numeroiksi 3-2.

Hunters sai nauttia tässä vaiheessa johtoasemasta vain vajaa puoliminuuttia, Santtu Ahonen laukoi siniviivalta ja kiekko pomppi sopivasti Niklas Sahalle joka päivysti sopivassa paikassa ja laukoi pelin 3-3 tasoihin. Toiseksi syöttäjäksi merkittiin Joni Leppikoski. Myös toisessa erässä Palloseura oli hallitsevampi osapuoli ja olisi voinut johtaa peliä parilla maalilla mutta kun hyvistäkään paikoista ei onnistuttu niin tilanne oli tasan.

Kolmas erä alkoi vielä Palloseuran painostuksella mutta Hunters pääsi pian vastaiskuun ja Santtu Ahonen joutui rikkomaan ja sai jäähyn. Santtu sai seuraakseen vajaa minuuttia myöhemmin Jyri Waajakosken ja Hunters sai yrittää minuutin verran kahden miehen yv.llä. Palloseuran alivoima kesti kuitenkin pyörityksen mutta kun Jyri oli ehtinyt jäälle onnistui Hunters menemään 4-3 johtoon, Jewgeni Soloviev pääsi maalin edessä irtokiekkoon ja tuikkasi sen verkkoon ajassa 44:34. Heti seuraavassa vaihdossa Hunters lisäsi johtoaan, Joakin Kukkonen hakeutui oikea-aikaisesti maalin kulmalle ja saatuaan kiekon nosti sen heti takakulmaan ja numerot olivat 5-3.

Tämäkään ei riittänyt isännille jotka saivat parista maalista buustia ja painoivat vahvasti päälle. Palloseura kesti Samuli Virtasen jäähyn mutta ajassa 49:20 syntyi 6-3, Juuso Järvinen levitti poikittain ja Joakim Kukkonen laukoi suoraan poikittaissyötöstä kiekon ohi Salokannaksen. Palloseura otti maalin jälkeen aikalisän.

Palloseura onnistuikin kaventamaan pelin numeroihin 6-4 ajassa 50:45. Veeti Vuorio toi kiekon ylös, Peteris Pujats näki siniviivalta nousevan Pasi Palmumäen jonka komea veto maalin takakulmaan kavensi numerot.

Hunters kuitenkin onnistui kuitenkin 52:07 menemään 7-4 johtoon kun Miika Runsala pääsi maalinedustalta viimeistelemään osuman.

Peli ei kuitenkaan ollut vielä ohi, heti 7 sekuntia myöhemmin kiekko oli Lari Kukkohovin selän takana Hunters verkossa, Miku Ronkainen sai kiekon kulmassa ja heitti maalille josta kiekko kimpoili Kukkohovin luistimista verkkoon. Syöttöpiste Leevi Kannistolle joka nosti kiekon päätyyn.

Ja tästä innostuneena Palloseura kavensi 11 sekuntia myöhemmin numeroiksi jo 7-6 kun Leevi Kannisto nosti maalin edestä kiekon ohi Kukkohovin, syöttäjinä Miku Ronkainen ja Totte Moberg. Nyt oli Huntersin vuoro ottaa aikalisä ja samalla Kukkohovi luisteli vaihtoon ja maalille tuli Niko Tammi.

Hunters oikein tarjosi Palloseuralle mahdollisuuksia kun 7-6 kavennusmaalin jälkeen Jesse Kankkunen kolhi Miku Ronkaista ja sai tempustaan 2+10 minuuttia eli Palloseura pääsi heti perään ylivoimalle. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja kun edellinen rangaistus päättyi niin Hunters hölmöilut jatkuivat kun Teemu Mielonen vihellyksen jälkeen antoi mailaa. Tämä ylivoima kuitenkin katkesi pian kun Aleksi Karlssonille puhallettiin helpohkosti kakkonen keskialueella tapahtuneesta estämisestä. Lopussa Palloseura otti vielä Topi Salokannaksen pois maaliltaan mutta eväät oli jo syöty ja Huntersin kahdeksas maali oli lähempänä kuin Palloseuran tasoitus joten täysi pistepotti jäi Porvooseen maalein 7-6.

3 tähteä Leevi Kannisto

2 tähteä Miku Ronkainen