Palloseura matkusti perjantai-iltana Porvooseen tavoitteenaan voitto jolla olisi vielä taisteltu kotiedusta pudotuspeleissä. Lähes pari erää tilanne oli vierailla hallinnassa mutta 1-2 johtomaalin jälkeen olisi pitänyt hyvästä pyörityksestä iskeä lisäosumia mutta nyt toisen erän lopulla syntynyt Hunters tasoitus nosti isännät lentoon johon Palloseura ei onnistunut vastaamaan joten voitto jäi Porvooseen maalein 5-2.

Ottelun ensimmäinen erikoistilanne alkoi ajassa 6:43 kun Eetu Moberg passitettiin jäähylle hieman liian kovista otteista oman maalin edustalle. Palloseuran alivoima kesti hienosti eikä Hunters päässyt maalipaikoille.

Palloseuran uusin pakkihankinta, siirtorajalla Forssaan saapunut Tuomas Pyyhtiä laukoi vaarallisesti 11 minuutin kohdalla mutta Dominic Salama torjui. Huntersin pelaaja oli puolestaan oli karata läpi mutta Joona Vainio puolusti tilanteessa mainiosti.

Ottelun avausmaali syntyi ajassa 15:38 kun Otto Rantanen pääsi laukomaan keskeltä Veeti Vuorion syötöstä kiekon Salaman selän taakse.

Toisen erän kolmannella minuutilla Palloseuralla oli hieno tilaisuus ottaa kahden maalin johto kun Niklas Saha karkasi läpi mutta Salama onnistui peittämään laukauksen.

Ottelun puolivälissä Joni Leppikoski taklattiin Huntersin maalin takana selkeällä ryntäyksellä mutta tuomaristo ei katsonut tekoa jäähyn arvoiseksi vaikka Joni loukkaantui tilanteessa.

Hunters onnistui tasoittamaan ottelun numeroihin 1-1 Jonne Bryggerin tarkalla takakulmavedolla ajassa 31:56.

Palloseura pääsi ylivoimalle pelikellon näyttäessä aikaa 35:02 kun siirtorajalla Huntersiin siirtynyt Jaska Ojanperä joutui Jukka-Pekka Kurteliuksen kiinnipitämisestä jäähylle. Ylivoima pyöri reilun puolisen minuuttia kunnes Aleksi Karlsson laukoi tutusta paikasta ympyrän kaarelta Palloseuran 1-2 johtoon , syöttäjinä Mikko Saikkonen ja aloitusvoiton kaivanut Otto Rantanen.

Maalin jälkeen ote siirtyi Palloseuralle mutta lisäosumia ei onnistuttu tekemään hyvästä painostuksesta huolimatta. Esimerkiksi Paul Manushin nousi hienosti kiekon kanssa maalille mutta ei onnistunut ohittamaan Salamaa.

Toisen erän viimeisellä minuutilla Hunters voitti hyökkäyspään aloituksen ja Teemu Mielonen pääsi laukomaan keskeltä tasoituksen Bryggerin esityöstä joten kolmanteen erään lähdettiin tilanteessa 2-2.

Kolmannessä erässä Hunters otti 3-2 johdon kun Mielonen ohjasi maalin kulmalta isännät johtoon ajassa 48:32. Ja nelisen minuuttia myöhemmin alkoi ottelussa olla ratkaisun makua kun Miska Varjosaaren veto kimposi Jaska Ojanperän kautta verkkoon ja tilanne oli 4-2. Palloseura otti samalla aikalisän ajassa 52:47. Molemmat osumat ohjattiin aivan ottelussa hyvin torjuneen Petrus Lintosen edestä. Petua ei voi tappiosta syyttää sillä hän ehti kiekon eteen 46 kertaa kun vastapäässä Dominik Salama selvisi 25:llä torjunnalla.

Palloseura kokeili lopussa ilman maalivahtia onnistuen kehittämään mukavan mylläkän aikaiseksi Huntersin päätyyn mutta ei kavennusta kuitenkaan ja puolisen minuuttia ennen loppua Viljami Korhonen onnistui tuikkaamaan kiekon tyhjiin loppunumeroiksi 5-2.

Tulos tiesi sitä että Palloseura aloittaa pudotuspelit viikon kuluttua lauantaina vieraskentällä. Vastustaja selviää viikonlopun otteluiden jälkeen. Tällä hetkellä Pyry, Hunters ja Kiekko-Espoo ovat kaikki tasapisteissä. Hunters kohtaa viimeisellä kierroksella sarjan voiton varmistaneen Hokin vieraissa ja Espoossa kohtaavat juurikin K-Espoo ja Pyry. Palloseuran sijoitus on viides eli neljänneksi sijoittunut kohtaa Palloseuran pudotuspeleissä.

3 tähteä Otto Rantanen

2 tähteä Aleksi Karlsson