Palloseura ja Tampereen Koovee aloittivat keskiviikko iltana Forssassa suomi-sarjan puolivälieräsarjan. Vieraat käyttivät tilanteensa paremmin hyväkseen ja ottivat ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan 1-3 vierasvoitolla. Kolmella voitolla pääsee jatkoon joten sarja on vielä pahasti kesken!

Avauserä oli tunnustelua ja eikä osumia syntynyt vaikka molemmat saivat yrittää yloivoimallakin. Erän loppua kohden ote siirtyi Kooveelle, torjunnat avauserässä olivat Henri Viitalalla Palloseuran maalilla 12 ja Koovee Tomi Ristelillä 7.

Toiseen erään Palloseura tuli hyvällä liikkeellä ja kiekko pysyi Kooveen aluella. Pyörityksen jälkeen Joona Tala nousi siniviivalta maalille ja tuikkasi kiekon ohi Ristelin ja Palloseuran 1-0 johtoon , pakkipari Niklas Murto antoi avaussyötön. Ottelua oli tuolloin pelattu 21.26.

Koovee kuitenkin tasoitti heti seuraavassa vaihdossa, Palloseuran puolustus antoi hassisyötön omalla aluella tyhjään paikkaan josta Kooveen Antti Törmänen haki kiekon, nopea syöttö keskelle josta Niko Petro laukoi suoraan syötöstä kiekon ohi Viitalan ajassa 21:54. Toinen erä oli Palloseuralta illan paras erä, Risteli torjui 12 kertaa ja Viitala 8. Kooveen erän paras hetki oli neljällä-neljää vastaan pelattu pari minuuttinen kun Mikko Saikkonen ja Koovee Niklas Kumpu istuivat jäähyllä keskinäisestä nahistelusta. Viitala esitti tasavajaalla komean jalkatorjunnan pitäen numerot tasoissa.

Kolmannen erän neljännellä minuutilla Koovee meni 1-2 johtoon, tämäkin maali tuli Palloseuran virheestä, Mikko Sulonen nappasi kiekon helposti kiekon Palloseuran puolustus siniviivalla pakilta ja Koovee pääsi tämän seurauksen kahdella-yhtä vastaan hyökkäykseen, syöttö maalille josta Petro teki illan toisen maalinsa.

Erän lopulla Palloseura otti aikalisän mutta terävin kiri mureni kun Joona Talalle tuomittiin korkeasta mailasta kaksi minuuttinen ajassa 58:18. FPS veti kuitenkin Viitalan pois maalilta mutta Risteli oli ohittamaton. Palloseuran erän paras tilanne oli Konsta Härkösellä mutta Risteli torjui tämänkin. Törmänen teki ratkaisevan 1-3 osuman tyhjiin ajassa 59:11 jonka jälkeen joukkueet pääsivät keskittymään lauantaina Tampereella pelattavaan toiseen otteluun. Forssassa jatketaan sunnuntaina 25.2 klo 17.00. Kolmannessa erässä Risteli torjui 6 kertaa ja Viitala 9 kertaa.

-Pystytään parempaan. Ensimmäinen ja toinen erä oli meiltä suurimmaksi osaksi ihan hyvää peliä. Kolmannessa jäätiin altavastaajan rooliin. Näissä peleissä on vaan oltava äärimmäisen huolellinen ja ne kaksi kertaa, kun ei oltu, niin koovee iski kiekon maaliin. Kolmas oli tietysti all-in tilanne, josta pääsivät vielä rokottamaan. Tehdään asiat tästä eteenpäin paremmin mietiskeli Palloseuran valmennuksesta MV-valmentaja Ville Nyrönen.

3 tähteä Konsta Härkönen

2 tähteä Joona Tala