Kolmannesta puolivälieräottelusta muodostui jännitysnäytelmä jonka lopulta ratkaisi Kooveen Jaakko Kerisalmi ajassa 90:31. Koovee siirtyi sarjassa 2-1 johtoon joten sillä on mahdollisuus katkaista sarja tiistaina Haka 2 hallissa Tampereella. Tappion keskellä pitää kuitenkin muistaa että Palloseuralla on voitollaan mahdollisuus tasoittaa sarja ja siirtää ratkaisu torstaiksi Forssaan!

Palloseura aloitti hyvin, Antti Hildenin istuessa jäähyllä laukoi Joona Tala Palloseuran 1-0 johtoon siniviivavedolla ajassa 2:53 Konsta Härkösen esityöstä. Kooveen Ville Lehtonen näyttää löytäneen oivan pelivireen pudotuspeleissä entistä seuraansa vastaan, Villen laukauksella syntyi tasoitus ajassa 10:47. Syöttäjinä olivat Hilden ja Jaakko Kerisalmi.

Toisessa erässä Koovee otti johdon toisessa erässä ajassa 26:30. Kiekko ajautui takatolpalle Mikko Suloselle joka viimeisteli varmasti numeroiksi 1-2.

Kolmannessa erässä Palloseuran tasoitus ajassa 51:00 räjäytti 500 päisen Forssalaisyleisön riemuun. Aleksi Karlsson laukoi terävästi ja veto upposi ohi Tomi Ristelin tolppaa hipoen. Syöttäjänä oli avausmaalin tehnyt Tala.

Jatkoerissä molemmilla oli tilaisuutensa ja painostusjaksonsa mutta osumaa saatiin odottaa puolitoista erää. Palloseura otti aikalisän ajassa 90:23 koska kentällä ollut viisikko tarvitsi huilia pitkänkiekon jälkeen. Koovee voitti kuitenkin hyökkäyspään aloituksen Lehtosen toimesta ja Jonne Riekko pelasi kiekon maalin eteen josta Jaakko Kerisalmi survoi ottelun ratkaisun ajassa 90:31.

-Aika karvas tappio. Muistetaan kumminkin, että sarja jatkuu totesi MV-valmentaja Ville Nyrönen heti ottelun päätyttyä.

Tähdet

3 tähteä Aleksi Karlsson