Toimi nopeasti ja hyödynnä FPS:n mahtava tarjous ja tilaa oma kausikorttisi kaudelle 2019-2020 ja vietät koko kauden parhaassa seurassa!

Normaalihintaisen kausikortin (170 euroa) sijaan sinulla on nyt loistava mahdollisuus hankkia oma kausikorttisi vain 90 eurolla, kun toimit nopeasti ja tilaat omasi 15. elokuuta mennessä. Kausikortilla näet Suomi-sarjan alku- ja loppusarjojen kotiotteluiden lisäksi myös harjoitusottelut sekä mahdollisesti ennen Suomi-sarjan alkua pelattavan Suomen Cupin kotiottelut! Syksyllä jatketaan siitä mihin keväällä jäätiin!

TOIMI NÄIN:

Kausikortin maksu suoritetaan esim. verkkopankkisi kautta suoraan FPS:n tilille (tilinumerot alla). Maksua suorittaessa (90 euroa/kpl) kirjoita viestikenttään kortin haltijan nimi. Tämän jälkeen lähetä sähköpostilla seuraavat tiedot osoitteeseen toimisto(at)forssanpalloseura.fi:

1. Maksaja
2. Kortin haltija
3. Kortin haltijan katuosoite sekä puh.nro.

Kausikorttien noutopisteen ja ajankohdan tiedotamme myöhemmin.

TILINUMEROT:

Osuuspankki: FI33 5025 0220 0050 78
Säästöpankki: FI76 4327 0010 1393 33

LISÄTIETOJA:

FPS säilyttää henkilökohtaiset tietosi suojattuna kausikorttikampanjan päätökseen asti, jonka jälkeen henkilökohtaiset tietosi tuhotaan. Kampanjan aikana voit halutessasi jättää tietojesi tarkistus- tai muutospyynnön FPS:n toimistolle osoitteeseen toimisto(at)forssanpalloseura.fi tai puhelimitse numeroon 040 961 0031.

LÄTKÄ ON PARASTA LIVENÄ – VARMISTA PAIKKASI JA OLE OSA FORSSALAISTA URHEILUKULTTUURIA!