Palloseura sai viikon ainoaan otteluunsa vastaansa perjantai-iltana Karhu HT:n Porista. Palloseura hallitsi kenttätapahtumia mutta maalinteko oli vaikeaa ja hyvän vierasottelun pelanneet vieraat veivät kaikki 3 pistettä mukanaan Poriin maalein 3-4.

Avauserän alussa peli laineili päästä päähän eikä vieraiden avausosumaa voinut pitää mitenkään yllättävänä sillä molemmilla oli tilanteensa. Maali syntyi ajassa 4:30. Joonas Laaksonen torjui ensin mutta Lauri Salmi oli keskellä vapaana ja siirsi irtokiekon verkkoon.

Palloseuran 1-1 tasoitus syntyi pelikellon näyttäessä aikaa 6:04. Joona Tala katkoi purun siniviivalla ja syötti Totte Mobergille joka jatkoi Jyri Waajakoskelle, Waajakosken laukaus upposi etuyläkulmaan ja peli oli siis tasan.

Palloseura otti 2-1 johdon ylivoimalla. Totte Moberg ja Jyri Waajakoski rakensivat ja Miku Ronkainen laukoi Karhun neliön sisältä johtomaalin ajassa 12:33. Palloseuralla oli paikkoja useampaankin maaliin mutta paikat hukattiin näpertelyyn.

Johto ei kuitenkaan kestänyt erän loppuun saakka sillä Karhu HT tasoitti pari minuuttia ennen summeria. Joel Oja syötti poikittaissyötön ja Veli-Petteri Mäkinen viimeisteli takatolpalta numeroiksi 2-2.

Toisessa erässä Palloseuralla oli paikkoja viiteen-kuuteen maalin mutta kertaakaan kiekkoa ei saatu varsin hyvän ottelun pelannneen Veli-Matti Mäkisen selän taakse. Joni Vuorela kilautti tolppaa.  Karhu HT sen sijaan onnistui vastaiskussaan ajassa 34:59. Avausmaalin tekijä Lauri Salmi syötti ja Norbert Kovac tykitti kovalla lämärillä vieraat edelle 2-3.

Kolmannessa erässä Palloseura joutui pitkälle alivoimalle kun Peteris Pujatsille tuomittiin korkeasta mailasta pelirangaistus ajassa 44:02. Alivoiman viimeinen minuutti oli jo käynnissä kun Karhu HT siirtyi 2-4 johtoon Roope Elon laukauksella.

Ote siirtyi viimeisen kymmenen minuutin aikana selkeästi Vihreäpaidoille ja kavennus syntyi ajassa 51:35. Jukka-Pekka Kurtelius laukoi kavannuksen Aleksi Karlssonin ja Joona Talan syötöistä.

Palloseura haki tasoitusta loppuun saakka, hyvin torjunut Joonas Laaksonen vedettiin pois maalilta ja aikalisä käytettiin mutta mikään ei auttanut ja Karhu HT pääsi juhlimaan täyttä pistepottia.

3 tähteä Jyri Waajakoski

2 tähteä Joona Tala