K-Espoo sai otteluun vahvan alun kun jo ensimmäisellä minuutilla Palloseurankin paidasta tuttu Juuso Hämäläinen onnistui ohittamaan Palloseuran maalilla kauden ensimmäistä otteluaan pelanneen Petrus Lintosen etukulmavedolla ja numerot 1-0.
Hetkeä myöhemmin syntyi 2-0 ylivoimalla Nikolas Ulessin istuessa jäähypenkillä. Miika Rissanen siirsi Lintosen suojista lipuneen kiekon verkkoon.
Palloseura  kavensi numeroiksi 2-1 ennen erän puoliväliä, Miku Ronkainen karkasi läpiajoon ja onnistui siirtämään kiekon Riku Lindroosin selän taakse , vapauttavan syötön antoi Jyri Waajakoski.
Kiekko-Espoo onnistui kuitenkin kuittaamaan maalin minuuttia myöhemmin, maalintekijänä jälleen Miika Rissanen. Ja lisää tuli noin viisi minuuttia ennen taukoa kun Miki Jurmun laukaus painui verkkoon ja avauserän 4-1 lukemat olivat valmiit.

Toisessa erässä Palloseura pääsi pelaamaan lähes 2 minuuttia 5vs3 ylivoimaa mutta tehottomasti. Sensijaan Palloseuran alivoima toimi Miku Ronkaisen jäähyn ajan hyvin.
Erän viimeisellä minuutilla K-Espoo onnistui tekemään erän ainoan maalin Jesse Poussun istuessa jäähyllä. 5-1 maalissa päätuomari ensin levitti käsiään mutta hetken tuomarikokouksen jälkeen todettiin että Daniel Mehtosen veto kävi maalissa.

Kolmannessa erässä K-Espoo otti 6-1 kun Jani Elgbacka onnistui maalinteossa pitkän kuljetuksen päätteeksi.
Palloseuran 6-2 kavennus syntyi ajassa 45.52 Joni Leppikosken tarkalla laukauksella, maalin syötti pirteästi pelannut Rockets-kasvatti Olli Piki .

Kasperi Lähteenmäen jäähy ehti juuri päättyä kun K-Espoon puolustaja Aleksi Junninen katkoi Palloseuran hyökkäykseen lähdön ja laukoi yläputken kautta loppunumeroiksi 7-2 viitisen minuuttia ennen loppua.

Palloseuran koostumuksessa oli useampi tryout peluri. Koostumus:

Hyökkääjät: Miku Ronkainen, Eetu Moberg, Jyri Waajakoski, Joni Leppikoski, Olli Piki, Niklas Malinen, Raivo Freidenfelds, Peteris Pujats, Nikolas Ulessi, Santtu Rantanen, Otto Rantanen, Kristian Pylvänäinen ja Jesse Poussu.

Puolustajat: Rene Pylvänäinen, Verner Perkkola, Eetu Uusitalo, Kasperi Lähteenmäki, Aleksi Moisander ja Niklas Saha

Maalissa Petrus Lintonen , varalla Joonas Laaksonen