Palloseura sai vieraakseen sunnuntai-iltana Kiekko-Espoon. Siitä olikin jo ehtinyt kulua pitempi tovi kun Espoolainen edustusjoukkue oli Forssassa vieraillut.
Ottelu alkoi Palloseuran kannalta suotuisasti sillä K-Espoon Jani Elgbackalle määrättiin jäähy ajassa 3:33. Karlsson nousi ylivoimalla hyvin ja pääsi parikin kertaa yrittämään mutta Jani Nieminen K-Espoon maalilla onnistui peittämään molemmat vedot.
K-Espoo sai uuden jäähyn ajassa 5:56 kun maalivahti Jani Nieminen sulki kiekon maaliviivan takana. Palloseura onnistui ylivoimalla iskemään avausmaalin, Eetu Moberg levitti toiseen laitaan josta Otto Rantanen laukoi suoraan syötöstä kiekon Niemisen selän taakse. Toinen syöttäjä oli Mikko Saikkonen.
K-Espoo sai ensimmäisen ylivoima mahdollisuutensa ajassa 9:42 kun Joni Vuorela passitettiin kampituksesta jäähylle. Palloseuran alivoima kesti kuitenkin hyvin K-Espoon yritykset. Toinen vieraiden ylivoima alkoi pelikellon näyttäessä aikaa 13:18 kun Samuli Virtanen syyllistyi korkealla mailalla pelaamiseen. Nikke Kettukangas laukoi siniviivalta kovaa mutta Petrus Lintonen jatkoi viikonlopun varmoja otteitaan ja Palloseura kesti toisenkin alivoiman.
Palloseuralle tuomittiin jälleen rangaistus ajassa 16:37 kun Samuli Virtaselle annettiin illan toinen jäähy, tälläkertaa keskialueella estämistä. Ja nyt K-Espoo onnistui kun pelikellon osoittaessa aikaa 17:41 Matias Nisulan poikittaissyötöstä lähtenyt veto yllätti Lintosen ja numerot olivat 1-1. Viimeisellä minuutilla annettiin vielä yhtäaikaiset jäähyt kun vieraiden Ramil Jokinen joutui estämisestä ja Otto Rantanen sukeltamisesta jäähyaitioon.
Toisen erän ensimmäisellä minuutilla tuomittiin K-Espoon kapteenille Nikke Kettukankaalle kiinnipitämisestä rangaistus. Ensin 4vs3 ja ja myöhemmin normaali yv. ei kuitenkaan tuottanut tulosta.
Viidennellä minuutilla K-Espoo juhli maalia mutta päätuomari Koistinen levitti kätensä.
Palloseura pääsi ylivoimalla ajassa 29:07 jolloin Jami Jokela lähti jäähylle polvitaklauksesta. Veeti Vuorio laukoi heti yv:n alussa vaarallisesti ja myöhemmin Rantanen pääsi ohjaamaan keskeltä mutta Nieminen ei ollut yllätettävissä.
Ylivoiman jälkeen Palloseura jatkoi painostusta mutta K-Espoo pääsi vaarallisesti vastaiskuun ja Joni Häppölälle pelattiin hyvä maalipaikka mutta Petu Lintonen torjui hienosti samoin kuin hetkeä myöhemmin Moses Mustosen vedon. K-Espoon painostus jatkui ja ajassa 33:55 vieraat siirtyivät 1-2 johtoon kun Niki Kaila nosti kiekon verkkoon maalinkulmalta.
Palloseuran vaikeudet jatkuivat kun Roope Rohamo joutui jäähylle ajassa 35:18 kiinnipitämisestä. Puntit tasoittuivat kuitenkin ajassa 36:31 kun Mustonen kolhi Petrus Lintosta korkealla mailalla.
Erän viimeisellä minuutilla vieraiden Janne Nukarinen karkasi läpi mutta Petu Lintonen torjui upeasti.
Palloseura aloitti kolmannen erän ryminällä ja Roope Rohamo murtautui hyvään laukaisupaikkaan mutta Nieminen torjui.
Palloseura sai kiekon maaliin ajassa 43:30 mutta maali tehtiin ilmeisesti potkaisemalla ja hylättiin.
Seuraavan puolen minuutin aikana Toomas Veijola ja Rohamo laukoivat hyvistä paikoista mutta ilman tulosta. Palloseura jatkoi rynnistystä ja ensin Eetu Moberg laukoi ohi ja hetkeä myöhemmin Aleksi Karlsson murtautui vetopaikkaan, ensimmäinen veto meni ohi mutta Aksu rynnisti kiekon perään ja tuikkasi sen maalivahdin kautta verkkoon ajassa 44:28, 2-2 tasoitusmaalin syöttivät Mikko Pehkonen ja Moberg.
Kiekko-Espoolle tuomittiin ajassa 48:08 joukkuerangaistus väärästä vaihdosta, Palloseura pyöritti mutta kunnon vedot puuttuivat.
Jukka-Pekka Kurtelius pääsi ohjaamaan vapaasti maalin edestä Miku Ronkaisen syötöstä erän puolivälin jälkeen ja hetkeä myöhemmin sama mies pääsi yrittämään Veijolan syötöstä mutta kummastakaan paikasta ei syntynyt tulosta.
K-Espoo meni 50 henkisen kannattajaryhmänsä iloksi 2-3 johtoon ajassa 53:26. Roope Sipiläiselle pelattiin hieno paikka Jami Jokelan ja Konsta Kosusen toimesta ja mies pääsi laukomaan tyhjään verkkoon johtomaalin.
Maalin jälkeen peli aaltoili päästä päähän ja molemmilla oli maalipaikkoja. Palloseura otti aikalisän ja Lintosen pois maalilta ajassa 58:52 ja vain 4 sekuntia myöhemmin syntyi tasoitus. Otto Rantanen voitti aloituksen taakse ja Mikko Saikkonen laukoi ja Rantanen suti reboundin verkkoon.
Espoolaiset hölmöilivät illan toisen väärän vaihdon myötä rangaistuksen ajassa 59:06 ja Palloseura sai pelata lopun aikaa ylivoimalla. Maalia ei kuitenkaan syntynyt ja ottelu eteni jatkoajalle jonka Palloseura sai aloittaa 4vs3 ylivoimalla.
Jatkoajan ylivoimassa ensin Mikko Saikkonen ja hetkeä myöhemmin Joona Tala yrittivät loistopaikoista mutta vedot menivät ohi. Myöhemmin Veijola pelasi Samuli Virtaselle hyvän laukaisupaikan mutta Nieminen oli jälleen edessä. Jatkoajalla ei ratkaisua saatu aikaiseksi ja ottelun ratkaisu haettiin voittomaalikilpailusta.
Espoon Joni Häppölä onnistui ensimmäisessä parissa mutta Palloseuran Otto Rantanen ei.
Toisessa parissa Lintonen torjui Moses Mustosen vedon ja Nieminen J-P Kurteliuksen veson.
Espoosta kolmantena yritti Jani Elgbacka ja Palloseurasta Joona Vainio , molemmat epäonnistuivat.
Neljännessäkään parissa ei tullut osumia.
Viidennessä Espoon Matias Nisula epäonnistui ja Veeti Vuorion oli pakko onnistua mutta Nieminen torjui joten bonuspiste matkasi Espooseen numeroin 3-4.
3 tähteä Otto Rantanen
2 tähteä Mikko Pehkonen