Palloseura ja JHT Kalajoelta kohtasivat kuluvalla kaudella neljännen kerran ja ottelu oli jälleen todella jännittävä ja yleisöön menevä. Palloseura onnistui kuittaamaan edellisviikonvaihteen 2-1 vierastappion voittamalla ottelun maalein 3-2.

Avauserässä näki että joukkueet ovat hyvin latautuneet kamppailuun, kovia taklauksia annettiin puolin ja toisin.
Palloseura pääsi ylivoimalle ajassa 2:49 kun JHT:n maalilla erinomaisesti pelannut forssalaiskasvatti Petrus Lintonen erehtyi vippaamaan kiekon katsomoon. Ylivoima pyöri tehokkaasti, Joona Tala piti hyvin siniviivan, löysi laidasta Teemu Karjalaisen joka lähetti ohjurikiekon maalille. Maalilla olivat Jeffrey Lawman ja Juuso Hämäläinen joista Jeffrey osui kiekkoon ja vei isännät 1-0 johtoon pelikellon näyttäessä 3:37. Tämän jälkeen JHT sai otetta kahden ylivoiman turvin eikä Palloseuralla oikein ollut kunnon tilanteita avauserässä oikeastaan kun yksi kunnon veto jonka laukoi Tommi Takaveräjä mutta Petu Lintunen sai pidettyä kainalon kiinni.

Toisen erän alussa JHT oli edelleen aktiivinen ja tuli tasoihin ajassa 24:14. Reko Tornberg ja Jere Espo syöttivät maalineteen jossa oli Jesse Espo joka ujutti kiekon verkkoon ohi Henri Viitalan.

Palloseura otti kuitenkin pian uudelleen johdon, Niklas Lehtimäki toi kiekon hienosti ylös voitetun oman pään aloituksen jälkeen ja syötti vasemmalle Karjalaiselle jonka veto yllätti vastaan tulleen Lintosen ja Palloseura johti 2-1 kun pelattu oli 25:27.

Tästä ei kuitenkaan mennyt kuin puoli minuuttia ja numerot olivat jälleen tasan. JHT tuli leveällä rintamalla ja puolustajan paikalta tilanteeseen noussut Tuukka Nieminen laukoi ja kiekko upposi harmillisesti ohi Viitalan.

Palloseura sai uuden yv. mahdollisuuden kun erän puolivälissä Ville Määttä joutui jäähylle. Palloseura pelasi vahvaa ylivoimaa, Teemu Karjalainen mm.kilautti tolppaa mutta maaliin kiekkoa ei saatu. Ylivoimasta kuitenkin alkoi Palloseuran hurja painostus joka tuotti tulosta ajassa 33:27. Jyri Waajakoski toi kiekon alueelle, käytti laidassa Lehtimäellä joka antoi heti takaisin täydessä vauhdissa olleelle Waajakoskelle joka puolestaan tavoitti takatolpalle nousseen Karjalaisen joka varmasti sijoitti Palloseuran 3-2 johtoon. Maalin jälkeen Palloseura painoi todella kovin päälle ja vain Lintosen hyvät torjunnat pitivät numerot tasaisina, esim Waajakoski pääsi hienosti paikasta laukomaan mutta Petu kesti.

Kolmannen erän JHT pääsi aloittamaan ylivoimalla kun Mikko Pehkoselle tuomittiin pelin viivyttämisestä kakkonen tisen erän lopulla. Painostus oli kovaa ja Palloseuran kapteeni Eetu Moberg osoitti todellista johtajuutta blokkaamalla kovan lämärin jalallaan. Jäähyn jälkeenkin JHT painoi pitkiä tovia kuin ylivoimaa vaikka joukkueet olivat tasalukuisia mutta Palloseuran puolustus kesti hyvin Henri Viitalan johdolla.

Palloseura sai vahvan vastaiskun kun JHT:n puolustaja kompuroi siniviivalla ja Vihreäpaidat pääsivät kolmella yhtä vastaan , JHT:n Määttä kuitenkin onnistui peittämään Juuso Hämäläisen syötön eikä Konsta Härkönen päässyt tuikkaamaan kiekkoa tyhjiin. Määtälle tuomittiin tilanteesta kuitenkin kiekon peittämisestä jäähy. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta.

JHT otti aikalisän ajassa 57:45 ja samalla Lintosen pois maaliltaan. Palloseuralla oli mahdollisuus tehdä tyhjiin reilu minuutti ennen loppua mutta puolustaja peitti Waajakosken yrityksen. JHT sai vielä viimeisellä minuutilla vahvaa painostusta mutta Palloseuran puolustus kesti ja kolme pistettä jäi Forssaan maalein 3-2.

3 tähteä Teemu Karjalainen

2 tähteä Niklas Lehtimäki