Palloseuran ottelut jatkuivat keskiviikkoiltana Porissa Karhu HT:n vieraana. Kahden erän jälkeen johdettiin vielä 2-3 mutta Karhu HT iski kolmesti ylivoimalla kolmannessa erässä ja nappasi kotivoiton maalein 5-3.

Karhu HT aloitti tehokkaasti ja meni 1-0 johtoon ajassa 3:28 kun Ville Valli nosti joukkueensa johtoon maalinkulmalta.

Palloseura pääsi ylivoimalle kun Joonas Hantula joutui jäähylle ajassa 6:36 , syynä korkea maila. Palloseuran ylivoima alkoi heikosti kun Karhu HT karkasi kahdella-yhtä vastaan hyökkäykseen, Kasperi Nuto syötti oikea-aikaisesti ja Julius Harttunen viimeisteli alivoimamaalin ajassa 6:52. Palloseura sai kuitenkin tämän jälkeen ylivoiman pyörimään ja Mikko Pehkonen laukoi siniviivan tuntumasta 2-1 kavennuksen ajassa 8:20. Syötöt kavennusmaaliin antoivat Otto Rantanen ja Mikko Kulju.

Karhu HT:lla oli hyvä tilanne viidennellätoista minuutilla mutta vasen tolppa pelasti Palloseuran. Joni Vuorela tykitti hyvästä paikasta kun avauserää oli jäljellä reilu pari minuuttia mutta Niklas Lehti torjui varmasti. Erän lopulla, ajassa 18:48 Karhu HT:lle tuomittiin joukkuerangaistus väärästä vaihdosta. Miku Ronkainen toi hyvin kiekkoa ylös kun Julius Harttunen kaatoi hänet ajassa 19:52 joten Palloseura sai aloittaa toisen erän kahden miehen ylivoimalla.

Toisen erän alun ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta,paras tilanne oli kun Jukka-Pekka Kurteliuksella pelattiin hyvä paikka maalin kulmalle mutta Jukkis ei onnistunut maalinteossa.

Palloseura tasoitti ottelun ajassa 31:50, Aleksi Karlsson syötti ensin keskelle Kurteliukselle joka huomasi viivasta nousevan Mikko Pehkosen joka laukoi komeasti illan toisen maalinsa.

Palloseura otti 2-3 johdon kolmisen minuuttia myöhemmin, Lehti torjui ensin Aleksi Karlssonin vedon puolittain mutta Aksu seurasi hyvin ja tuikkasi kiekon maaliviivan läheltä verkkoon ajassa 34:43. Syöttäjänä oli Eetu Moberg.

Erän toiseksi viimesiellä minuutilla Joona Tala syötti hyvin maalin kulmalle Eetu Mobergille mutta Lehti oli edessä. Kolmanteen erään lähdettiin numeroiden ollessa 2-3.

Kolmannen erän alussa Karhu HT tuli kovin päälle ja kehitteli pari laukaisupaikkaakin mutta Topi Salokannas torjui varmasti. Palloseura joutui illan ensimmäisen kerran alivoimalle ajassa 46:56 kun Roope Rohamolle tuomittiin poikittaisesta mailasta rangaistus. Vajaan minuutin kestänyt pyöritys tuotti tulosta kun Harttunen teki illan toisen maalinsa ajassa 47:50. Harttuselle pelattiin hyvä laukaisupaikka keskelle eikä hän erehtynyt vaan laukoi numerot tasoihin.

Samuli Virtaselle tuomittiin keskialueen kampista jäähy ajassa 52:26 ja eipä alivoima taaskaan toiminut vaan Valli pääsi tykittämään illan toisen maalinsa puoliminuuttia myöhemmin vieden Karhu HT:n 4-3 johtoon. Harttunen oli syöttäjänä kuitaten illan neljännen (2+2) tehopisteensä, Nutolle puolestaan illan neljäs syöttöpiste.

Palloseuran tilannetta ei helpottanut kun Joona Tala passitettiin boxiin ajassa 56:20 ja yllättäen Karhun tehokolmikko iski jälleen pelikellon näyttäessä aikaa 56:56. Valli laukoi hattutempun, Viiden pisteen tehomiehet Nuto ja Harttunen olivat jälleen syöttäjinä. Palloseuran alivoima ei onnistunut kertaakaan näiden kolmen ylivoiman aikana purkaamaan kiekkoa pois puolustusalueeltaan.

Palloseura otti aikalisän ajassa 58:32 ja samalla Topi Salokannaksen pois maaliltaan. Palloseura pyöritti ja Karhu HT:n  Jami Koivuniemi sai vielä ajassa 59:51 rangaistuksen mutta kavennusta ei syntynyt ja Palloseuran koko 2019 vuoden jatkunut tappioputki sai jatkoa numeroin 5-3.

3 tähteä Mikko Pehkonen

2 tähteä Aleksi Karlsson