Forssan Palloseura on solminut yksivuotiset jatkosopimukset kahden viime kauden hyökkääjänsä kanssa. Palloseuran oma kasvatti, sentteri Mikko Jaakkola (vas.) ja liukas laituri Joona Vainio (oik.) pukeutuvat myös alkavalla kaudella vihreään.

23-vuotias Mikko Jaakkola aloittaa jo neljännen täyden kautensa Palloseurassa. Viime kaudella Jaakkola pelasi 42 ottelua, joissa ”Majuri” tehoili mukavat lukemat 6+13. Jaakkola tuo joukkueeseen mukanaan monipuolisuutta. Jaakkola pystyy pelaamaan sekä ykkösketjun, että nelosketjun keskellä roolissa kuin roolissa. 20-vuotias Joona Vainio aloittaa toisen kautensa Palloseurassa. Viime kaudella erityisesti luistelutaidoillaan ihastuttanut Vainio iski 36 ottelussa 9 maalia.

Muista myös ”Kuudes Pelaaja” -kausikorttikampanja, joka on voimassa toukokuun viimeiseen päivään. Viidellä kympillä (50€) sisään kaikkiin harjoitusotteluihin, mahdollisiin Suomen Cupin otteluihin sekä tietysti Suomi-sarjan runkosarjan ja mahdollisten jatkosarjojen otteluihin! Kolmen sadan varatun kausikortin rajaa lähestytään, joten toimi nopeasti ennen kuin on liian myöhästä! Kausikortin varausohjeet ja tiedot löydät täältä.