Palloseura on ollut aktiivinen sopimusneuvotteluissa jo toukokuussa! Seura aloitti sopimus julkaisunsa ilmoittamalla jo 4.5 että Suomi-sarjan paras valmentaja Asko Rantanen jatkaa Palloseuran päävalmentajana myös tulevalla kaudella 19-20!

Tämän jälkeen Asko Rantanen ja pelaajakordinaattori Timo Willman aloittivat keskustelut pelaajien kanssa.

17.5 julkaistiin että Jyri Waajakoski jatkaa Vihreässä paidassa myös kaudella 19-20. Jyri on iskenyt pelaamissaan 62.ssa Suomi-sarja ottelussa 81 tehopistettä (28+53) ja 13:ssa Suomi-sarjan playoff ottelussa 1+7.

25.5 julkaistiin lisää sopimuspelaajia. Maalilla jatkavat Topi Salokannas ja Joonas Laaksonen. Puolustuksessa jatkavat Joel Lehtonen ja Samuli Virtanen. Lisäksi puolustukseen tulee Liekeistä Aleksi Moisander, joka toki oli jo viime kaudella lainapelaajana mukana yhdeksässä Suomi-sarja kamppailussa.

Hyökkääjistä jatkosopimuksesta ovat sopineet Miku Ronkainen, joka loppukaudesta oli todella kovassa iskussa. Luotettavat puolustavat hyökkääjät Joni Vuorela ja Joona Vainio jatkavat myös Vihreässä paidassa samoin kuin Peteris Pujats, Mikko Jaakkola, Jesse Poussu ja Joni Leppikoski. Liekeistä Palloseuran vahvuuteen liittyvät Santtu Ahonen ja Tuomas Raunio.

Tässä vaiheessa varmoja menetyksiä on Mikko Saikkonen joka palaa kotikonnuilleen Seinäjoelle S-Kiekon paitaan sekä Aleksi Karlsson joka on solminut try-out sopimuksen Mestis-joukkue TuTo Hockeyn kanssa. Palloseura kiittää molempia allstar tason pelaajia todella merkittävästä panoksesta Vihreässä paidassa menneinä kausina.

Kuvissa: Ylhäällä Samuli Virtanen ja alhaalla Joona Vainio ja Joni Vuorela.

(Kuvat Harri Hedman)