Palloseura jatkoi syksyn harjoitusottelujaan keskiviikkona Nokialla Pyryn vieraana. Alkavan kauden toinen voitto antoi vielä odottaa itseään mutta peli oli jo ihan mukavan näköistä.

Avauseräkin oli pelillisesti tasainen vaikka taululla komeilivat numerot 3-0. PYRYn maalilla Santeri Metsänen torjui siinä 13 kertaa ja Palloseuran maalilla Topi Salokannas 9 kertaa. Ottelun avausmaali syntyi kun PYRYn Juha Korkeamäki laukoi siniviivalta ja Topi Salmela ohjasi kiekon maaliin ajassa 2:42.
Lisää tuli ajassa 6:03 , Viime kaudella vielä Jukureita liigassa edustanut Markku Flinck laukoi ja kiekko muutti suuntaa ja yllätti Palloseuran maalilla pelanneen Topi Salokannaksen.
Palloseurakin hyökkäsi muutaman kerran mukavan näköisesti mutta Santeri Metsänen Pyryn maalilla kesti.
Pyry sen sijaan onnistui maalinteossa ja meni 3-0 johtoon ajassa 13:00, Jesse Kalliosalo laukoi rebound kiekosta osuman.

Palloseura pääsi pariin otteeseen yrittämään ylivoimalla kun ensin Korkeamäki ja myöhemmin Oskari Ojanen ottivat vuorollaan 2-minuuttiset. Aivan erän lopulla Miku Ronkainen joutui jäähyboxiin ja ei ollut oikein tyytyväinen tuomioon kuitaten samalla kympin. Lisä ”keskustelut” pelaajakäytävässä tuomarin kanssa päättivät sitten Mikun pelin avauserään pelirangaistuksen muodossa.

Toiseen erään Palloseura tuli hyvällä sykkeellä ja kestettyään alivoiman alkoi Palloseuran painostus mutta kavennusta ei syntynyt. Painostus katkesi kun Palloseuran Niko Ojalalle tuomittiin rangaistus ajassa 27:06 ja Pyry pääsi ylivoimalle. Palloseura onnistui kuitenkin tekemään alivoimalla kavennuksen ajassa 28:07, Eetu Moberg ja Peteris Pujats pääsivät kahdella yhtä vastaan , Eetu syötti ja Peteris tykitti kiekon verkkoon ja numerot kaventuivat 3-1.
Toinen oli erä kokonaisuudessa Palloseuralta hyvää peliä. Torjunnat Topi 13 ja Metsänen 10.

Kolmannessa erässä kumpikin joukkue pääsi yrittämään pariin otteeseen ylivoimalla kuitenkin ilman tulosta. Palloseura oli hienokseltaan niskan päällä erän puoliväliin saakka ja näytti että kyllä tästä vielä tasoihin tullaan mutta erän toisella puoliskolla ote tasoittui ja kääntyi erän loppua kohti kotijoukkueelle. Topi Salokannas otti muutaman hienon kopin kunnes parisen minuuttia ennen loppua syntyi 4-1 Kalliosalon (2+1) illan toisella maalilla. Nämä jäivät loppunumeroiksi. Kolmannessa erässä Topi Salokannas torjui 15 ja Pyryn Santeri Metsänen 7 kertaa .

Palloseuran koostumus Nokialla:

Freidenfelds- Moberg- Pujats , Ojala- Vainio : Saha- Rantanen O. -Ronkainen, Virtanen- Pylvänäinen R. ; Pylvänäinen K- Kause- Leppikoski , Ahonen- Lähteenmäki ; Rantanen S – Poussu – Raunio . MV Salokannas ( varalla Lintonen)

Kuvat : Harri Hedman