Palloseura jatkoi viiden ottelun mittaista vieraspeliputkeaan kohtaamalla Porvoossa Huntersin. Kissapaidat olivat teroittaneet kyntensä teräviksi, sillä pisteet jäivät Porvooseen isäntäjoukkueen voittaessa ottelun maalein 5-1. Näin ollen FPS:n yhdeksän ottelun mittainen voittoputki päättyi.

Avauserä oli hieman kaksijakoinen. Palloseura hallitsi alkua ja erän lopussa Hunters pyöritti peliä Palloseuran päädyssä. FPS:n Kristian Tikan ollessa jäähyllä Totte Moberg vapautti Miku Ronkaisen läpiajoon ja Miku laukoi Palloseuran 0-1 johtoon ajassa 5:06. Heti Tikan jäähyn jälkeen Niko Ojala passitettiin jäähylle, mutta 20 sekuntia myöhemmin Huntersin Jesse Kankkunen kampitti ja joutui myös jäähylle. Hunters onnistui tasavajaalla karkaamaan kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen, josta Teemu Väisänen viimeisteli tasoituksen Teemu Mielosen syötöstä. Palloseura sai ylivoiman, kun Toni Lehikoinen joutui koukkaamisesta boksiin, mutta osumaa ei syntynyt. Lähellä oli, kun Joona Vainio syötti maalin editse, mutta Leevi Kannisto laukoi ohi. Avauserä siis 1-1.

Toisen erän aluksi Huntersin Patrik Mallenius karkasi pakkien välistä, mutta Petrus Lintonen Palloseuran maalilla torjui hienosti. Erän avauspuolisko oli jälleen Palloseuran, mutta Hunters onnistui hyvin ohjaamaan pelin kulmiin eikä varsinaisia huippumaalipaikkoja tullut, vaikka oli ylivoimaakin Juuso Järvisen istuessa koukkaamisesta. Hunters siirtyi johtoon ajassa 32:05. Otto Melkinen ehti ensimmäisenä irtokiekkoon Palloseuran puolustuspäässä ja syötti keskelle, josta Teemu Väisänen viimeisteli illan toisen osumansa. Erän lopulla Huntersin Teemu Mielonen sai kaksiminuuttisen, mutta pyörityksestä huolimatta tasoitusta ei syntynyt ja kolmanteen erään lähdettiin Huntersin johtaessa 2-1.

Kolmannessa erässä Hunters siirtyi jo 3-1 johtoon, kun Ville Östermanin veto kimposi Petrus Lintosen hanskasta verkkoon ajassa 42:46. Palloseura pääsi ylivoimalle ajassa 45:45, kun Jesse Söderqvist kaatoi keskialuella Raivo Freidenfeldsin, mutta ylivoima oli jälleen kehnoa. Hunters iski neljännen osumansa ajassa 53:14, kun Perttu Lesch karkasi läpi ja laukoi kiekon varmasti ohi Petrus Lintosen. 55 minuutin kohdalla Palloseuralla oli hyvä kavennuspaikka, kun Joni Vuorela pääsi nokikkain Lari Kukkohovin kanssa, mutta tämä torjui. Hunters ratkaisi pelin lopullisesti ajassa 55:23, kun Rasmus Aaltonen nosti kiekon lähietäisyydeltä ohi Lintosen. Hunters pyöritti vielä lopussa ylivoimaa, kun Joona Vainio istui jäähyllä, mutta ilman tulosta. Loppunumerot 5-1 tiesivät Palloseuralle kauden ensimmäistä tappiota. Heikosti sarjan aloittanut Hunters puolestaan otti toisen voittonsa putkeen.

3 tähteä Miku Ronkainen
2 tähteä Joni Vuorela