Palloseuran ottelut jatkuivat ottelulla Porvoon Huntersia vastaan. Hunters oli voittanut kauden kolme edellistä yhteenottoa. Ottelusta muodostui erittäin jännittävä ja johto vaihteli puolin ja toisin. Lopulta Palloseura oli terävämpi ja nappasi 3 pistettä 5-4 voitolla.

Ottelu ehti vanheta vain 1:08 kun Joona Tala passitettiin koukkaamisesta jäähyaitioon. Hunters käytti ensimmäisen kunnon paikkansa kun ajassa 2:59 Reko Riihinen ohjasi kiekon lähietäisyydeltä ohi Palloseuran maalilla pelanneen Joonas Laaksosen. Alunperin Henri Viitalan piti aloittaa maalilla mutta Viitala jätti lämmittelyn kesken ja Laaksonen sai komennuksen maalille ja samalla vaihdettiin Topi Salokannas varamaalivahdiksi.

Palloseura puolestaan aloitti ylivoiman pelikellon näyttäessä 4:08 Ville Tenosalmen joutuessa boxiin kampituksesta. Huntersin tavoin myös Palloseura onnistui ylivoimalla, ajassa 4:33 Juuso Hämäläinen ohjasi Joona Talan vedon verkkoon ohi Ari Ahokkaan. Toinen syöttäjä oli Jeffrey Lawman.
Hunters iski kuitenkin uudelleen heti , ajassa 4:45 Riihinen onnistui voitetun hyökkäyspään aloituksen jälkeen yllättämään Laaksosen.
FPS pääsi uudelleen yv:lle kun Huntersilla oli väärä vaihto ajassa 8:03. Tälläkertaa ei kuitenkaan tullut onnistumista.
Seuraava jäähy alkoi pelikellon näyttäessä 12:13 jolloin Mikko Jaakkola joutui jäähylle huitomisesta. Palloseura pelasi aktiivista alivoimaa ja pääsi jopa laukomaan hyvästä paikasta alivoimalla mutta Ahokas kesti. Huntersilla oli jäähyn jälkeen hieno tilaisuus kolmannen maalin tekoon kun Jevgeni Soloviev karkasi läpi mutta laukoi yli maalin.

Palloseura sai toiseen erään lentävän lähdön kun Jyri Waajakoski nousi hyvin maalille ja Huntersin Nikke Kettukangas joutui kaatamaan hänet ajassa 20:09. Erän alun ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta.
Palloseura tuli tasoihin ajassa 26:25 Joni Leppikosken komealla maalille nousulle, kiekko maalin kattoon ja sitten talteen sillä kyseessä oli Jonin ensimmäinen suomisarja maali!
Lähes heti perään Palloseura sai yv mahdollisuuden kun Teemu Runsala joutui jäähylle. Palloseura pelasi hienon kuvion mutta Kristian Tikka laukoi tyhjästä maalista ohi. Jäähyn jälkeen Hämäläinen nousi hyvin maalille mutta Ahokas torjui etukulmasta räpylällään. Tästä akanuti hyvä painostus jossa paikkoja oli Hämäläisen lisäksi myös Niklas Murrolla päättyi Hämäläisen taklaukseen josta tuomittiin päähän kohdistuneesta taklauksesta 2+10 ajassa 29:54. Kaksi minuuttisesta selvittiin ja tilanne säilyi tasoissa.
Jäähyn jälkeen Mikko Pehkonen laukoi vaarallisesti ruuhkan takaa vedon jonka Ahokas onnistui vaivoin torjumaan. Ajassa 33:39 Huntersin Jere Pulkkinen ja Tikka ottivat pientä painia joista molemmille tuomittiin pikkukakkonen joten joukkueet jatkoivat tasavajaalla.
Pari minuuttia ennen erän loppua Eetu Salmela laukoi siniviivalta mutta tolppa pelasti Huntersin.
12 sekuntia ennen toisen erän loppua Palloseura meni 3-2 johtoon. Otto Rantanen sai iskeä kiekon tyhjiin Joona Talan hienosta oivalluksesta, pyörähdys Ahokkaan edessä ja syöttö maalin eteen josta veto tyhjiin. Lawman käynnisti hyökkäyksen. Tämä maali oli todellista ”urheiluruutu” kamaa!

Kolmannen erän alussa Tenosalmi joutui illan toiselle rangaistukselle koukkaamisesta, Tikalla oli Palloseuran paras tilaisuus kun hän karkasi läpi mutta Ahokas kesti. Sensijaan 5 sekuntia ennen täysilukuiseksi tuloaan Hunters pääsi alivoimahyökkäykseen ja Ville Heikkinen laukoi luukulta numerot tasoihin ajassa 43:43.
Pari minuuttia tasoitusmaalista joutui Palloseura alivoimalle kun Konsta Härkönen sai kampituksesta jäähyn. Hunters käytti tilaisuuden hyväkseen ja meni 3-4 johtoon. Reno Goodwin pääsi laukomaan takatolpalta osuman Heikkisen esityöstä ajassa 46:24.

Tämän jälkeen mentiin muutama minuutti hieman kuin odottavissa tunnelmissa kunnes Palloseura yht´äkkiä heräsi! Herättäjänä toimi puolustaja Niklas Sillanpää jonka veto painui yläkulmaan ohi hieman maskissa olleen Ahokkaan ja numerot tasoittuivat ajassa 54:23. Syöttöpisteille Joni Vuorela ja kahden pisteen iltaa viettänyt Joni Leppikoski. Palloseura sai tasoituksesta hyvän buustinja painoi pelin Huntersin päätyyn. Jevgeni Soloviev joutui korkeasta mailasta jäähylle ajassa 56:48 ja tasan puoliminuuttia myöhemmin Härkönen kuittasi jäähynsä ja laukoi Palloseuran uudelleen johtoon. Veto maalin edestä yllätti Ahokkaan. Syöttöpisteet illan voittomaaliin kuittasivat Waajakoski ja Hämäläinen.

Hunters otti aikalisän reilut kaksi minuuttia ennen loppua ja Ahokas luisteli vaihtoaitioon. Viimeisellä minuutilla Hunters sai painostuksen aikaiseksi mutta Palloseura kesti ja pisteet jäivät riemukkaasti Forssaan maalein 5-4.

-Joukkue oli tänään hyvällä jalalla. Todella järkevää, nöyrää ja sopivan röyhkeää kiekkoa. Muutama huikea yksilösuoritus ja kaikenkaikkiaan maukas voitto, Laaksonen otti maalilla homman haltuun mahtavasti, vaikka alkuperäistä kokoonpanoa jouduttiin hieman muokkaamaan viime hetkillä ennen matsin alkua. Mies on ollut Palloseuran vakiokalustoa kymmenen kauden ajan , eikä mikään ihme. Iso käsi siihen suuntaan. Nyt saadaan hioa systeemeitä kuntoon ensi lauantaihin saakka kommentoi MV-valmentaja Ville Nyrönen ottelua.

3 tähteä Joni Leppikoski

2 tähteä Konsta Härkönen