Palloseura sai vieraakseen Suomi-sarjan ylemmän jatkosarjan viimeiseen kotiotteluunsa sarjaa selkeästi johtavan Kajaanin Hokin. Upean esityksen jälkeen taululla komeilivat Palloseuran komeat voittolukemat numeroin 7-2 !

Ottelu alkoi sähäkästi sillä alle 15 sekunnin molemmat maalivahdit olivat jo joutuneet torjuntatehtäviin. Petrus Lintonen torjui Jarkko Harjulan vedon ja Tomi Rautio puolestaan Paul Manushinin laukauksen.
Ottelun avausmaali syntyi ajassa 4:21, Mikko Pehkonen sai kiekon omalla puolustusaluella ja nousi keskeltä hyökkäyspäätyyn laukoen yllättäen b-pisteiden välistä tarkasti tolpan juureen kiekon Raution selän taakse. Syöttöpisteen kuittasivat Niklas Saha ja Jukka-Pekka Kurtelius.

Seitsemännellä minuutilla Palloseura pääsi kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen mutta Otto Rantanen laukoi hieman takatolpan ohi. Heti perään tuli ottelun ensimmäinen rangaistus kun Hokin Tuomas Komulainen joutui jäähylle. Yv ei kuitenkaan toiminut kunnolla ja Hokki kesti jäähyn.
Petrus Lintonen joutui erän puolivälin jälkeen torjumaan pari pahaa Hokin vetoa ja Hokin ensimmäinen yv näki päivän valon ajassa 11:13 kun Palloseuralle tuomittiin jäähy väärästä vaihdosta. Alivoimalla Eetu Moberg nousi vaarallisesti mutta Hokki puolustus siivosi Raution pudottaman kiekon maaliviivan tuntumasta. Hokki ei saanut myöskään mitään aikaiseksi yv:llä.

Hokki kehitteli vaarallisen tilanteen reilun 15 minuutin pelin jälkeen mutta Petu Lintonen venyi komeaan kaksoistorjuntaan. Ensimmäiselle erätauolle mentiin Palloseuran johtaessa 1-0.

Palloseura otti 2-0 johdon ajassa 23:52 , Paul Manushin pääsi laukomaan muutamasta metristä ja tarkka sijoitus ohitti Raution, syötön maaliin antoi Eetu Moberg.
Palloseura joutui alivoimalle ajassa 26:02 kun Joona Vainiolle tuomittiin jäähy kampituksesta. Kavennus oli jäähyn lopulla lähellä mutta Niko Saarenpään veto meni tolpan kautta ohi. Hokin uusi yv alkoi ajassa 29:12 kun Aleksi Karlsson karvatessaan kaatoi vastustajan ja sai kampituksesta .

Puntit kuitenkin tasoittuivat ajassa 29:44 kun Jarkko Harjula kolhi Miku Ronkaista. Palloseuran päästyä täysilukuiseksi iski Manushin illan toisen osumansa, jälleen muutaman metrin päästä Hokki maalista. Syöttäjinä ylivoima maaliin olivat Eetu Moberg ja Aleksi Karlsson.
Hokki turvautui 3-0 maalin jälkeen aikalisään mutta tämä ei paljon auttanut sillä ajassa 32:53 Peteris Pujats katkaisi Hokin hyökkäykseen lähdön ja syötti keskelle josta Veeti Vuorio karkasi pakkien välistä maalintekoon.  Samalla 4 takaiskua riitti Rautiolle Hokki maalilla ja tolppien väliin luisteli Lari Kukkohovi.

Vajaa pari minuuttia myöhemmin joutui Kukkohovi antautumaan ensimmäisen kerran kun Manushin laukoi ja Eetu Moberg viimeisteli maalin edestä numeroiksi 5-0. Tämä jäi kahden erän jälkeiseksi tilanteeksi.

Kolmas erä vanheni reilun 4 minuuttia kun Paul Manushin nousi ryöhkeästi maalin kulmalle ja laukoi kiekon ohi Kukkohovin tehden illan kolmannen maalinsa. Syöttäjänä oli jälleen Eetu Moberg, toinen syöttäjä oli Kasperi Lähteenmäki.

Hokille tuomittiin rangaistuslaukaus ajassa 46:04 kun tuomaristo katsoi että Palloseuran pelaajat peittivät kiekon maalialueella. Heikki Klemetti onnistui rankkarista kaventamaan numeroiksi 6-1.

Kolmannen erän puolivälissä Palloseura sai yv-sauman kun Tommi Klemetti antoi poikittaista mailaa Toomas Veijolalle, siirretyn rangaistuksen aikana Manushin oli lähellä iskeä illan neljännen maalinsa. Ylivoima ei kuitenkaan tuottanut tulosta.
Palloseuran ykkösketju iski jälleen ajassa 55:43, Eetu Moberg syötti ja Paul Manushin tälläsi poikittaissyötöstä illan neljännen maalinsa! Toomas Veijola avasi hyökkäyksen joten siitä syöttöpiste myös Toomakselle. Yhteensä Eetu Moberg keräsi tehot 1+4 ja Paul Manushin vastaavasti 4+1.
Kasperi Lähteenmäen istuessa jäähyllä estämisestä pääsi Hokki vielä kaventamaan numeroiksi 7-2 ajassa 56:31. Maalintekijänä oli Markus Still jolle pelattiin neliön keskelle hyvä laukaisupaikka Tuomas Komulaisen toimesta.  Palloseura pääsi vielä viimeisen minuutin pelaamaan ylivoimaa kun Hokilla puolestaan oli liikaa pelaajia kentällä. Hyvistä tilanteista huolimatta illan osumat olivat jo tehty joten 3 pistettä jäi Forssaan todella hienon esityksen päätteeksi!

Palloseuran lopullinen sijoitus jatkosarjassa ratkeaa ensi viikonlopun otteluissa jotka molemmat pelataan vieraskentillä. Perjantaina Palloseura matkustaa Porvooseen Huntersin vieraaksi. Hunters on 3 pistettä Palloseuraa edellä ja pitää hallussaan playoffs kotietuun oikeuttavaa neljättä sijaa. Lauantaina pelataan jatkosarjan viimeinen ottelu jolloin Palloseura matkustaa Kaarinaan.

3 tähteä Paul Manushin

2 tähteä Eetu Moberg