FPS matkasi maajoukkuetauon jälkeen Hollolaan, jossa vastaan asettui isäntäjoukkue HC Giants. Paremmuudesta ei jäänyt epäselvyyttä, sillä Palloseura nappasi 3 pistettä Forssaan 3-6 voitolla. Sarjataulukossa takana vaaniva Kiekko-Espoo on pelannut ottelun vähemmän.

Hollolassa avauserässä Palloseura hallitsi erän alkupuolta ja ajassa 4:20 Kristian Tikka laukoi nätin kuvion päätteeksi FPS:n 0-1 johtoon Totte Mobergin ja Jyri Waajakosken esitöistä. HC Giantsin tasoitus tuli ajassa 8:33. Juho Veneskari löi Petrus Lintosen pudottaman kiekon maaliviivalta verkkoon ja tilanne oli 1-1. Lisää tuli ajassa 11:06, kun Saku Laitisen veto siniviivalta yllätti maskissa olleen Petrus Lintosen. Erän loppua kohti edetessä ote siirtyi jälleen Palloseuralle, mutta tasoitus jäi odottamaan tulevia eriä.

Heti toisen erän toisella minuutilla Pasi Palmumäki vapautti Miku Ronkaisen läpiajoon, mutta Ville Viskari Giantsin maalilla onnistui torjumaan tilanteen. Palloseuran tasoitus syntyi ajassa 24:34 ykkösketjun iskiessä jälleen komeasti. Pasi Palmumäki oli jo virittämässä laukausta kohti maalia, kunnes viime hetkellä käänsi laukauksen syötöksi ja Jyri Waajakoskella oli helppo työ laittaa kiekko takatolpalta tyhjään rysään. Toinen syöttäjä maaliin oli Kristian Tikka. Heti perään 15 sekuntia edellisestä maalista syntyi Palloseuran 2-3 johtomaali. Miku Ronkainen laukoi kaukaa laidan vierestä ja Viskari epäonnistui torjunnassaan ja Vihreäpaidat siirtyivät kuskin paikalle. Palloseuran 2-4 syntyi Aleksi Karlssonin hienon jalkakikan päätteeksi. Jukka-Pekka Kurtelius ja kauden ensimmäisen Suomi-sarjaottelunsa pelannut Santtu Ahonen syöttelivät kiekon Karlssonille, joka narutettuaan pakin laukoi tarkasti takakulmaan. Maali syntyi ajassa 31:46 ja HC Giants turvautui samassa aikalisään. HC Giants tuli maalin päähän ajassa 37:52 Juho Veneskarin rangaistuslaukauksesta. Rankkari tuomittiin kun, Santtu Ahonen joutui kaatamaan läpi karanneen Giants-pelaajan. Erän lopun Palloseura joutui pelaamaan alivoimalla, kun Waajakoski joutui koukkaamisesta boksiin. Alivoima toimi kuitenkin hyvin ja kolmanteen erään lähdettiin Palloseuran 3-4 johdossa.

Kolmaskin erä alkoi Palloseuran läpiajolla, kun Aleksi Karlsson vapautettiin irti, mutta Viskari onnistui jälleen torjumaan. Pian kuitenkin syntyi 3-5 kun Leevi Kannisto nosti kiekon maaliin pyörityksen päätteksi. Maalin syöttivät Karlsson ja Samuli Virtanen. Maalintekoaika oli 42:50. Palloseura pääsi viitisen minuuttia ennen loppua ylivoimalle ja onnistui siirtymään 15 sekunnin pyörityksen jälkeen 3-6 johtoon. Kiekon maaliin survoi Kristian Tikka. Syöttöpisteet maaliin kuittasivat Aleksi Karlsson ja Jukka-Pekka Kurtelius. Tämä jäi ottelun viimeiseksi osumaksi, joten Palloseura siirtyi takaisin sarjakärkeen.

3 tähteä Aleksi Karlsson
2 tähteä Jyri Waajakoski