Palloseura aloitti Pohjoisen kiertueensa Kajaanista jossa kova kotijoukkue Hokki osoitti tasonsa ja piti pintansa numeroin 5-2.

Avauserä oli parasta Palloseuraa, Aleksi Karlsson vei vieraat 0-1 maalinkulmalta reboundista pelikellon näyttäessä 6:07. Syöttöpisteet saivat ketjukaverit Teemu Karjalainen ja Juuso Hämäläinen.

Hokki tuli kuitenkin seuraavalla minuutilla tasoihin kun Peter Gapa pääsi vapaana laukomaan keskeltä ohi Henri Viitalan. Jyri Waajakoski kilautti hetkeä myöhemmin maalikehikkoa, toki myös toisessa päädyssä ylärima kilahti.

Palloseura otti uudelleen johdon ajassa 13:11 Mikko Pehkosen komealla vedolla, syöttöpisteet Jyri Waajakoskelle ja Jukka-Pekka Kurteliukselle. Ensimmäiselle erätauolle mentiin Palloseuran 1-2 johdossa.

Toisessa erässä jäähyiltiin puolin ja toisin. Hokki iski pelin tasoihin tasavajaalla ajassa 32:39 kun Riku Korhonen taitavasti haki itselleen laukaisupaikan.

Tästä kolmisen minuuttia myöhemmin pääsi, IPK laina, puolustaja Anton Kokkonen laukomaan Hokin johtoon. Erän loppupuolella Palloseura joutui isoon vaikeuksiin kun ensin Pehkonen joutui pelin viivyttämistä jäähylle ja minuuttia myöhemmin sai seuraa Eetu Salmelasta. Heikki Klemetti pääsi laukomaan Hokin 4-2 johtoon kahden miehen ylivoimalla.

Kolmannessa erässä Hokki lisäsi johtoaan jälleen tasavajaalla Jaakko Heiskasen osumalla. Palloseura pääsi neljän minuutin ylivoimalle ajassa 52:38 kun Toni Koskinen sai 2+2+10. FPS otti samalla aikalisän. Pyöritys oli melko hyvää tälläkertaa mutta Severi Kinnunen torjui hyvin eikä lisäosumia syntynyt joten pisteet jäivät Kajaaniin numeroin 5-2.

3 tähteä Aleksi Karlsson

2 tähteä Mikko Pehkonen