Palloseura kohtasi perjantaina Kaarinassa harjoitusotteluiden merkesissä HC Indians Kaarinan. Tuloksellisesti reissu sujui mollivoittoisesti sillä kotijoukkue voitti ottelun maalein 6-2.

Palloseura sai otteluun hyvän alun sillä ajassa 1:20 Peteris Pujats vei vieraat 0-1 johtoon. Maalin syöttivät Mikko Jaakkola sekä Mikko Kulju. Indians kuitenkin onnistui tasoittamaan kolmannen minuutin alkaessa ja otti johdon reilun kuuden minuutin pelin jälkeen. Palloseurasta Indians paitaan siirtynyt Eetu Salmela teki 3-1 osuman vielä avauserässä , Jyri Waajakosken jäähy oli juuri ehtinyt päättymään.

Toinen erä oli påitkään maaliton kunnes ajassa 36:54 Johannes Lehto teki kahden miehen yv:llä numeroiksi 4-1 ja vielä yhden miehen ylivoimalla tilanteeksi 5-1 ajassa 38:10 Toni Nurmen maalilla. Otto Rehelmä iski vielä kertaalleen erän viimeisellä minuutilla ohi ottelussa 40 kertaa torjuneen Petrus Lintosen joten kolmanteen erään tilanteesta 6-1.

Kolmannen erän lopulla Palloseura kavensi loppunumeroiksi 6-2 Joni Vuorelan maalilla jonka syötti Eetu Moberg.

– Päivän kunto oli tämä. Ensimmäisessä erässä oltiin aika purjeissa. Toisessa erässä oli pitkään jo ihan hyvä syke päällä, kunnes jouduttiin alivoimalle. Kolmas erähän voitettiin. Paljon on vielä töitä tehtävä, mutta merkkejä paremmasta kumminkin on nähtävissä kommentoi Palloseuran MV-valmentaja Ville Nyrönen ottelua .

Seuraavana on vuorossa Suomen-cupin toinen kierros, Palloseuran vastustajat selviävät viikonvaihteen jälkeen.

Palloseuran miehistö Kaarinassa 24.8-18

Petrus Lintonen (Topi Salokannas)

Kasperi Lähteenmäki , Toomas Veijola, Mikko Saikkonen, Mikko Pehkonen, Samuli Virtanen ja Aleksi Moisander.

Tuomas Raunio, Eetu Moberg, Mikko Kulju, Mikko Jaakkola, Joni Leppikoski, Joona Vainio, Joni Vuorela, Jesse Poussu, Peteris Pujats ja Jyri Waajakoski.