Palloseura palasi voittojen tielle kun se kaatoi vastustajaksi saapuneen Uusikaarlepyystä kotoisin olevan Muik Hockeyn selvin numeroin 7-2. Avauserästä alkaen ottelu oli Palloseuran hallintaa , maalilla pelannut Henri Viitala joutui puuttumaan peliin vain kerran ensimmäisen kaksikymppisen aikana.

Jatkossa torjuntoja toki kertyi myös Viitalalle , yhteensä 17 koppia.

Avauserä lähes yhtä päätyä

Palloseura pääsi pelaamaan ylivoimaa kun Muik Hockeyn tehokkain pelaaja Niko Roukala joutui jäähylle kiinnipitämisestä ajassa 5:33. Ylivoima oli ensin tehottoman näköistä mutta tuotti kuitenkin ylivoimamaalin ajassa 7:29. Tommi Takaveräjä syötti keskelle ja Jukka-Pekka Kurtelius laukoi one-timerilla muutamasta metristä kiekon verkkoon. Joona Tala kuittasi myös syöttöpisteen avausmaaliin.

2-0 osumassa Tala syötti kulmasta luukulle jossa Joni Vuorela huijasi Muik vahti Axel Nyforsin ja sijoitti varmasti osuman. Toinen syöttäjä oli Jeffrey Lawman. Osuma syntyi ajassa 14:12.

Palloseuralla tehokas toisen erän alku

Toinen erä ehti vanhentua vain 24 sekuntia kun Mikko Saikkosen siniviivalta laukoma veto upposi ohi Nyforsin. Syöttäjänä pakkipari Eetu Salmela ja Jyri Waajakoski. Ja seuraavalla minuutilla tuli lisää kun Lawman laukoi suorasta luistelusta numeroiksi 4-0 pelikellon näyttäessä aikaa 21:13. Jeffreylle kiekon tarjoili Markus Haapanen.

Erän puolivälin jälkeen Palloseura joutui alivoimalle erän puolivälin jälkeen kun Talalle tuomittiin kakkonen kampituksesta. Alivoimalla Aleksi Karlsson karkasi puolittain läpi mutta ajautui päin maalivahti Nyforsia ja joutui Talan seuraksi jäähyaitioon. Muik Hockey onnistui kahden miehen ylivoimalla rikkomaan kuparisen ajassa 31:50 Jimmy Sigridsin toimiessa viimeistelijänä pakin paikalta.

Palloseura menee menojaan kolmannessa

Palloseuran viides osuma syntyi ajassa 43:27. Otto Rantanen toi kiekon hyökkäysalueelle , syötti Mikko Kuljulle joka hyvällä syötöllä löysi maalin edestä Joona Vainion joka sijotti nätillä ohjauksella 5-1 osuman. Muik Hockeyn Filip Stråka otti pian tästä kakkosen mutta osumia ei syntynyt tällä ylivoimalla. Mutta pian taas heilui vieraiden verkko ja komealla osumalla! Niklas Saha toi kiekon yli siniviivan ja syötti Teemu Karjalaiselle joka syötti kiekon takaisin Sahalle. Niklas syötti saman tien poikittain ja oikeeta laitaa tilanteeseen tullut Jyri Waajakoski pääsi laukomaan komean osuman ajassa 48:05.

Palloseura iski vielä kertaalleen, Joni Vuorela karvasi kiekon Muik Hockeyn pakilta, passasi Aleksi Karlssonille joka lämäsi kovan tykityksen ohi Nyforsin ja numeroiksi 7-1 ajassa 57:36.

Viime hetkillä , ajassa 59:56 Joel Portin katkoi Palloseuran puolustuksen huolimattoman poikittaissyötön ja pääsi karkuun viimeistellen varmasti loppunumeroiksi 7-2.

3 tähteä Joni Vuorela

2 tähteä Markus Haapanen