Palloseuran apuvalmentaja Marko Vehmas siirtyi kesällä Loimaalle kakkosdivisioona joukkue Rocketsin päävalmentajaksi joten Palloseura joutui etsimään uuden apuvalmentajan. 

Etsintä tuotti tulosta kun pestiin tarttui takavuosien maalipyssy Jarkko ”Jaska” Aaltonen. Jaska teki kauteen 2004-2005 päättyneellä urallaan 1-divisioonassa/Mestiksessä pelaamissaan 449:ssä runkosarjan ottelussa 260 maalia ja alusti 164 maalia. Pudotuspelejä kertyi 22 jossa syntyivät tehot 10+6. Jaska voitti 1-divisioonan maalikuninkuuden kausina 95-96 ja 97-98.  Lisäksi kautena 95-96 hän voitti 1-divisioona pistepörssin tehoin 38+25. Välissä kaudella 96-97 hän kävi voittamassa Kiirunassa Ruotsin 1-divisioonan maalikuninkuuden. Varttuneemmat kannattajat muistavat kauden 92-93 jolloin Jaska iski Forssassa pelatussa ottelussa 4 osumaa KooKoon verkkoon. KooKoon maalilla pelasi muuan Jarmo Myllys! Jaskan numero 8 on roikkuu myös Forssan Jäähallin katossa yhtenä kolmesta jäädytetystä FPS numerosta.

Mediaryhmä kyseli Jaskan kuulumisia pikaisesti Peliitat ottelun jälkeen.

No mikä sai miehen palaamaan takaisin kiekkokuvioihin? No joo, Asko (Rantanen) otti taas yhteyttä ja katsoin että nyt on sopiva aika. Ollaan aiemminkin juteltu Askon kanssa apuvalmentajan pestistä. 

Oletko uran jälkeen valmentanut aiemmin? Kyllä valmensin FoPSin 97-syntyneitä junnuja mm. Miku Ronkainen oli tässä joukkueessa. Lisäksi olen ollut juniorijalkapallovalmentajana, yleisurheiluvalmentajana ja valmentanut myös hiihtoa mutta se pitää nyt varmaan jättää…

Oletteko jutelleet jo roolistasi ? Ei olla mutta eiköhän se hyökkäyksen ohjaus ole enemmän meikäläisen tehtävä. Kun nyt ensin oppisi tuntemaan pelaajat niin homma helpottuisi. Peliitat ottelu oli ensimmäinen jossa olin mukana. 

Lopuksi vielä vapaa sana! Olen aina sanonut että maalinteko on helppoa, laukoo vaan sinne missä maalivahti ei ole !  

Toivotaan että ohje menee perille ja verkot ovat tötteröllä kauden mittaan. Tervetuloa porukkaan Jaska!