FPS:n ja Ketterän kolmas välieräottelu polkaistaan tänään käyntiin Imatran SPA-Areenalla kello 18.30. Lähtökohdat ovat selvät. FPS:n pitää pystyä päättämään Ketterän 30 ottelun voittoputki tai hieno kausi tulee päätökseen. Ottelua pääsee seuraamaan Fanseat GO:n kautta, mikäli pääsylippua matsiin ei ole vielä hankittuna.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella neljä kertaa. Ketterä vei runkosarjassa joukkueiden kohtaamiset 6-1 ja 6-2 -lukemin. Myös välierissä Ketterä on ollut hienokseltaan niskan päällä, sillä
Ketterä vei kaksikon ensimmäisen osaottelun 6-1 ja toisen tiukan taistelun päätteeksi 1-3. Tämä tarkoittaa vihreiden kannalta sitä, että voitolla sarja jatkuu lauantaina Forssan tunnelmallisessa kiekko pyhätössä ja tappiolla hieno kausi tulee päätökseen aivan liian aikaisin.

Joukkueiden ensimmäisessä välieräottelussa Ketterä oli pykälää verran parempi, mutta joukkueiden toisessa väännössä FPS pisti kolme kertaa isommalla budjetilla pelaavalle Itä-rajan ihmeelle tosissaan kampoihin. Tähän kolmanteen osaotteluun lähtökohdat eivät ole muuttuneet millään tavalla, sillä FPS lähtee edelleen haastamaan isompaansa ja tietää tasan tarkkaan mitä sen pitää tehdä, jotta voitto Imatralta irtoaa. Vihreät saivat joukkueiden toisessa osaottelussa Ketterän ajoittain kulmaan, mutta se viimeinen napsu kiekollisesta pelistä ja tukitoimista puuttui. Tänään näiden asioiden on syytä olla A-luokkaa, sillä Ketterä tulee takuu varmasti kovaa päälle pelin ensimmäisestä minuutista lähtien.

Seuraa heitä

FPS:ltä seurantaan kannattaa ottaa seurantaan Tommi Takaveräjä, Joni Vuorela ja Eetu Vento. Takaveräjä ja Vuorela ovat Vihreiden parhaat pistemiehet. Vento puolestaan johtaa FPS:n puolustajien pistepörssiä.

Ketterältä seurantaan kannattaa ottaa Jesse Juntheikki, Jarno Lippojoki sekä Rudolfs Maslovskis. Maslovskis on pienikokoinen ja vikkelä laitahyökkääjä, joka omaa hyvän laukauksen myös liikkeessä. Juntheikki puolestaan johtaa ylivoimaisesti Suomi-sarjan pudotuspelien pistepörssiä. Mies on erityisen vaarallinen etenkin ylivoimalla. Lippojoki taas on hyvin liikkuva puolustaja, joka on vaarallinen niinikään ylivoimalla. Miehen taidoista kertoo myös se, että hän kävi pelaamassa muutaman pelin SaiPan riveissä tällä kaudella ja onnistui kertaalleen myös maalinteossa.