FPS matkusti perjantai-iltana kauden ensimmäiseen 10-tien derbyyn, jossa vastaan asettui tuttu punanahkalauma HC Indians Kaarina. Ottelusta muodostui varsin tasainen FPS:n maalilla jatkaneen Topi Salokannaksen jouduttua melkoiseen rumputuleen. Ottelu ratkesi vasta kolmannessa erässä FPS:n eduksi ja kun Nokian Pyry kärsi yllättävän kotitappion Liikunnan Riemua vastaan niin Palloseura siirtyi sarjan kärkeen.

Avauserässä kotijoukkue Indians oli hallitsevampana osapuolena, mutta Palloseuran maalilla Topi Salokannas oli vireessä ja pysäytti ensimmäisessä erässä 21 vetoa, joukossa pari läpiajoakin. Kerran kotijoukkue kuitenkin onnistui saamaan kiekon Topin selän taakse, kun Teemu Hannula siirsi lähietäisyydeltä kiekon verkkoon ajassa 9:01. Palloseura kärsi avauserässä pari rangaistusta, mutta alivoima oli jälleen vahvaa. Palloseura onnistui tasoittamaan erän ainoalla ylivoimalla. Kristian Tikka oli jäänyt maalineteen vapaaksi ja viimeisteli varmasti. Syöttäjinä ajassa 11:28 syntyneen osumaan olivat Niko Ojala ja Aleksi Karlsson.

Toisen erän alussa Palloseura siirtyi 1-2 johtoon komealla klap-klap maalilla. Totte Moberg ja Kristian Tikka syöttelivät ja Jyri Waajakoski sai viimeistellä tyhjiin ajassa 20:45. Palloseura sai illan toisen ylivoimansa ajassa 23:25, mutta ylivoima ei toiminut lainkaan. Ensin Topi Salokannas torjui läpiajon alivoimalla, mutta ajassa 25:12 syntyi tasoitus alivoimalla Mikko Kauniston vedolla. Erän puolivälin lähestyessä tuomittiin Indiansille rangaistuslaukaus, kun Niko Ojala esti läpi menevää Indians-pelaajaa. Topi Salokannas torjui kuitenkin helposti Jesse Leppikosken yrityksen. Hetkeä myöhemmin Kristian Kause joutui jäähylle, mutta Palloseuran alivoima oli jälleen hyvää. Jäähyn päätyttyä Palloseura otti 2-3 johdon Leevi Kanniston laukauksella. Syöttäjinä olivat Otto Rantanen ja Peteris Pujats. Huomion arvoista oli myös se, että Topi Salokannaksen torjuntamäärä oli kahden erän jälkeen 38.

Kolmannen erän toisella minuutilla passitettiin Joona Vainio jäähylle, mutta Indians oli tehoton Heti jäähyn päätyttyä seurasi Palloseuralle uusi rangaistus. Tällä kertaa Joni Vuorelalle. Palloseura nousi alivoimalla vastaiskuun ja nyt rikkoi Indians-kapteeni Konsta Pöyhönen ja puntit tasoittuivat. Vuorelan päästyä jäähyltä pääsi Palloseura hetkeksi kahden miehen ylivoimalle, kun Indiansin Niklas Konttilalle tuomittiin hyökkäyspään jäähy, mutta ylivoima oli heikkoa, pari laukausta saatiin aikaiseksi ja molemmat maalivahdin Indians logoon. Erän puolivälissä Palloseura kehitti hyvän painostuksen, jossa Kristian Tikka petasi hyvän paikan Joona Talalle, mutta puolustus peitti vedon. Palloseuran ylivoima Joosa Håkanssonin jäähyn aikana ei tuottanut tulosta. Neljä sekuntia jäähyn päättymisen jälkeen syntyi Palloseuran neljäs osuma. Joni Vuorela laukoi kauden avausosumansa Joona Talan ja Otto Rantasen syötöistä ajassa 52:56. 14 sekuntia myöhemmin alkoi olla jo ratkaisun makua, kun Joona Vainion heitto yllätti Mikko Salmenojan ja tilanne oli 2-5. Maalin syöttivät Niko Ojala ja Leevi Kannisto. Palloseura onnistui vielä kertaalleen ajassa 59:35, kun Aleksi Karlsson onnistui lähietäisyydeltä ylivoimalla. Syöttäjinä illan viimeiseen osumaan olivat Kristian Tikka ja Jukka-Pekka Kurtelius. Topi Salokannas urakoi ottelussa peräti 54 torjuntaa!

3 tähteä Topi Salokannas
2 tähteä Kristian Tikka