FPS matkasi kauden ensimmäiseen vierasotteluunsa Seinäjoelle, jossa Palloseura kohtasi vielä viime kaudella FPS:ssa pelanneiden Mikko Saikkosen ja Mikko Pehkosen S-Kiekon. Ottelun ehdoton hahmo oli kuitenkin Miku Ronkainen, joka varasti valokeilan miehen iskiessä tehot 4+1.

Kotijoukkue iski ajassa 1:17 ottelun avausmaalin. S-Kiekon Antti Pöllänen pääsi laukomaan voitetun hyökkäyspään aloituksen jälkeen kiekon Topi Salokannaksen selän taakse. Palloseura joutui alivoimalle viidennellä minuutilla, kun Kristian Tikka määrättiin huitomisesta boksiin. Palloseuran alivoima toimi hyvin, eikä S-Kiekko päässyt kuin kerran laukomaan. Palloseura sai puolestaan ylivoiman, kun Palloseuran paidasta tuttu Mikko Pehkonen joutui puolestaan huitomisesta jäähylle. Palloseuran ylivoima oli parempaa kuin isäntien, mutta ei kuitenkaan tuottanut tasoitusta. S-Kiekko karkasi ajassa 14:04 jo kahden maalin karkumatkalle, kun Eppu Oksanen oli jäänyt vapaaksi Palloseuran maalin eteen ja onnistui laukomaan kiekon verkkoon. Erän loppua kohti Palloseura sai paremmin otetta pelistä ja kavennus syntyi ajassa 16:12. Ensimmäisen ottelunsa FPS-paidassa pelannut puolustaja Pasi Palmumäki avasi hyökkäyksen, Raivo Freidenfelds laukoi ja Miku Ronkainen nosti S-Kiekon maalivahti Veeti Haapasalon pudottaman kiekon verkkoon maalin kulmalta. Palloseuran tasoitus syntyi vielä samalla minuutilla. Miku Ronkainen laukoi kaukaa ja Haapasalo ei saanut vetoa kiinni vaan se painui verkkoon ajassa 16:47. Maalin syöttivät Joona Tala ja Joni Vuorela.

Myös toinen erä alkoi S-Kiekon 3-2 maalilla, kun Lauri Haimakaisen terävä veto yllätti maskissa olleen Topi Salokannaksen ajassa 21:20. Joni Leppikoski määrättiin seuraavalla minuutilla jäähylle, mutta Palloseuran alivoima oli vahvaa. Miku Ronkainen piti kiekkoa pitkät tovit S-Kiekon päädyssä. Haimakaisen jäähyn aikana Palloseura pyöritti melko hyvin ja vetoja tuli, mutta sihti oli hukassa tai maalivahti Haapasalo torjui. Palloseura kesti J-P Kurteliuksen jäähyn ja pääsi ylivoimalle, kun Marko Potila syylistyi keskialueella kampitukseen. Kristian Tikka toi ylivoimalla kiekon vauhdilla ylös ja Jyri Waajakoski iski irtokiekosta 3-3 tasoituksen ajassa 35:11. Toinen syöttäjä oli Samuli Virtanen.

Kolmannen erän kolmannella minuutilla Samuli Virtaselle tuomittiin helpohkosti kiinnipitämisestä jäähy, mutta Palloseuran alivoima oli mallikasta ja tilanne säilyi tasoissa. Palloseura siirtyi ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon Miku Ronkaisen tarkalla yläkulmavedolla ajassa 46:57. Osuma oli Mikulle illan kolmas. Maalin syöttäjinä olivat Leevi Kannisto ja Joni Vuorela. Ja ajassa 47:16 tuli lisää. Totte Moberg ja Jyri Waajakoski tekivät esityön ja Aleksi Karlsson viimeisteli ”luukulta” numeroiksi 3-5. S-Kiekko otti maalin jälkeen aikalisän. Viitisen minuuttia ennen loppua S-Kiekon Lauri Haimakainen karkasi läpiajoon, jonka Topi Salokannas onnistui torjumaan. Tilanteesta kypsähtänyt Haimakainen huitoi tilanteen jälkeen rumasti Rene Pylvänäistä ja sai tempustaan pelirangaistuksen ajassa 55:54. Puntit kuitenkin tasoittuivat pian, kun Aleksi Karlssonille tuomittiin estämisjäähy. Tasavajaalla Totte Moberg laukoi nätisti rystyllä Palloseuran 3-6 johtoon ajassa 56:50 Miku Ronkaisen ja Joona Talan passeista. Miku Ronkainen kruunasi superiltansa laukomalla illan neljännen maalinsa ajassa 59:30 Totte Mobergin ja Joona Talan passeista. Palloseura siis jatkaa sarjassa edelleen tappioitta.

3 tähteä Miku Ronkainen
2 tähteä Totte Moberg