Palloseura matkusti keskiviikkona Turkuun Suomen Cupin avausottelun merkeissä. Ottelun alkamisaika oli melkoisen poikkeuksellinen eli 20.50. Vihreät kaatoivat II-divisioonassa pelaavan Chiefsin lukemin 1-4.

Avauserä sujui pääosin Palloseuran hallitessa peliä, Chiefsin maalilla Lauri Riiko torjui avauserässä 14 kertaa, kun vastaavasti Petrus Lintonen selvisi viidellä torjunnalla. Chiefsin paras paikka oli, kun ex-FPS pelaaja Tomas Javanainen karkasi läpiajoon, mutta Lintonen selvitti tilanteen varmasti. Palloseuran parhaat paikat olivat Jyri Waajakoskella, Jesse Poussulla ja Mikko Saikkosella, joka pääsi tykittämään muutamasta metristä, mutta Riiko koppasi komeasti hanskalla. Avauserän jälkeen tilanne oli siis 0-0.

Toiseen erään Palloseura tuli eri ilmeellä ja Chiefsillä oli suuria vaikeuksia päästä pois omalta alueelta. Palloseura meni 0-1 johtoon pelikellon näyttäessä 23:45. Mikko Saikkonen avasi ja Joni Leppikoski nousi maalinkulmalle ujuttaen kiekon Riikon jaloista maaliin. Painostus jatkui ja ensimmäiseen kymppiin Lintonen joutui kerran torjuntatehtäviin. Palloseura joutui alivoimalle, kun Kasperi Lähteenmäki joutui istunnolle selkeästä kiinnipitämisestä. Chiefsin pienen pyörityksen jälkeen Jyri Waajakoski nousi vetopaikkaan, Riiko torjui ensin, mutta Waajakoski seurasi hyvin ja siirsi kiekon verkkoon ajassa 33:51, tilanteeksi 0-2. Syöttöpisteet saivat Aleksi Karlsson ja Samuli Virtanen. Tämän jälkeen myös Palloseura pääsi kokeilemaan ylivoimaa, mutta ilman toivottua tulosta. Erän lopulla Palloseuran Peteris Pujats joutui vielä jäähyaitioon, rangaistus jatkui vielä kolmannen erän alkuun. Torjunnat toisessa erässä olivat Riiko 16 ja Lintonen 4.

Pujatsin jäähyn jälkeen loppumisen jälkeen Chiefs hyökkääjä ajoi Lintosen päälle selviten ilman rangaistusta. Mikko Pehkonen kävi vähän kouluttamassa kaveria ja joutui rangaistusaitioon. Palloseura selvitti alivoiman Lintosen johdolla. Chiefsin Peter Palmroth kampitti Leppikosken ja joutui jäähylle ajassa 46:04. Javanainen kuitenkin karkasi alivoimalla läpi, mutta Lintonen torjui jälleen ja 0-2 tilanne säilyi. 53 minuutin kohdalla Palloseura kehitteli hienon hyökkäyksen, mutta Riiko torjui Erik Nilssonin vedon. Palloseura meni 0-3 johtoon ajassa 54:05. Aleksi Karlsson karvasi kiekon Chiefs puolustajalta ja laukoi komeasti osuman. Vajaa minuuttia myöhemmin Chiefs hyökkäsi vaarallisesti kolmella yhtä vastaan, mutta Lintonen esitti komean jalkatorjunnan. Chiefs sai kuitenkin kuparisen rikki pelikellon näyttäessä 56:18. Joonas Tani laukoi suoraan Juuso Tanin syötöstä 1-3 kavennuksen. Toinen syöttäjä oli Rikhard Venninen. Chiefsin Pisteri sai ajassa 57:36 koukkaamisesta jäähyn ja nyt Palloseura onnistui runnomaan kiekon verkkoon maalinedusruuhkasta ajassa 58:54 Mikko Jaakkolan toimiessa maalintekijänä Karlssonin ja Waajakosken kuitatessa syöttöpisteen illan päätösosumaan. Palloseuralle siis 1-4. Torjunnat kolmannessa olivat Lintosella 9, kun Riiko selvisi seitsemällä torjunnalla. Jatkopaikka ratkeaa lauantaina kotiottelussa Harjavallan Kuparikiekkoa vastaan.