HPK A näytti viimeistelyn mallia ja U18 maailmanmestari Ukko-Pekka Luukkonen hoiteli oman tonttinsa ilman suurempia vaikeuksia joten Palloseura jäi jälleen yhteen osumaan.

Palloseura aloitti kuitenkin vahvasti ottaen 1-0 johdon ajassa 5:50. Matej Baca avasi vauhtiin Jeffrey Lawmanille joka eteni ja laukoi rystyllä ohi Luukkosen. Iloa kesti reilu nelisen minuuttia kunnes Jyri Waajakosken veto yllätti Palloseuran maalilla pelanneen Joonas Laaksosen.

Toisessa erässä HPK iski kahdesti , ensin Janne Jokinen punnersi kulmasta maalille ja onnistui tuikkaamaan kiekon ohi Laaksosen ajassa 25:23 ja puolitoista minuuttia myöhemmin Miku Ronkainen karvasi kiekon Palloseuran päädyssä ja kiupautti itsensä maalipaikkaan eikä erehtynyt vaan ohitti viimekauden seurakaverinsa Laaksosen tehden numeroiksi 1-3. Toisen erän loppupuolella HPK:n Jokinen ja Matej Baca laittavat pienen roikkumisen jälkeen nyrkkihipoiksi ja tuomari ”Lokki” Koistinen palkitsi molemmat pukukoppituomiolla.

Kolmannen erän Palloseura pääsi aloittamaan ylivoimalla kun tauon jälkeen HPK:lle tuomittiin toimihenkilölle pikkukakkonen. Tämä ei kuitenkaan auttanut vaan HPK A teki alivoimalla 1-4 Erkka Seppälän toimesta. Lopullinen ratkaisu tuli ajassa 44:16 kun Seppälä tuikkasi ylivoimalla tolpasta ponnahtaneen kiekon verkkoon.

Palloseuran paidassa ensiesiintymisen teki Yhdysvaltalainen puolustaja Scott Vargas jonka esiintyminen oli lupauksia antava . Mies oli saapunut Suomeen vasta edellisyönä puolenyön aikoihin ja Forssaan vasta pelipäivän iltapäivällä mutta silti luistin kulki mukavasti.