Alustavasti on sovittu 6 harjoitusottelua, päivämäärät ovat kuitenkin vielä avoinna lukuunottamatta Titaanit kamppailuja.

Ennen Suomi-sarjaa pelataan myös Suomen Cup otteluita. Näille on varattu perjantait. Suomen Cupiin osallistuvat Mestis, Suomi-Sarja ja ilmeisesti joitakin kakkosen seuroja.

Titaanit kohdataan Forssassa 19.8 ja vieraskentällä 26.8. Myös Suomi-sarjaan nousseet Järvenpään Haukat kohdataan kahdesti , samoin Nokian Pyry.

Suomi-Sarjaan on tullut myös muutoksia sillä Jääkiekkoliitto on nostanut Imatran Ketterän Mestikseen korvaamaan ilman lisenssiä jäänyttä Kajaanin Hokkia.

Näin ollen Suomi-Sarjaan osallistuvat JHT Kalajoki, Nokian Pyry, Forssan Palloseura, Porvoon Hunters, Kotkan Titaanit, KooVee Tampereelta, S-Kiekko Seinäjoki, HC Indians Kaarina, VG-62 Naantalista, Karhu HT Porista, Liikunnan Riemu ja D-Kiekko Jyväskylästä, Järvenpään Haukat ja MUIK Hockey Uusikaarlepyy sekä joukkue Oulunsalosta eli viimekauden UAIK mutta tulevasta nimestä ei vielä ole varmuutta. Kotipaikka kuitenkin vaihtuu Limingasta takaisin Oulunsaloon.

Nähtäväksi jää otetaanko Ketterän tilalle uutta joukkuetta, seuraavana jonossa ovat PEPO HC Lappeenrannasta ja Suomi-Sarjasta viime kauden päätteeksi pudonnut Joensuun Kiekkokopla.