Forssan Palloseura koki ensimmäisen tappionsa tällä kaudella, kun isäntäjoukkue Ketterä piti pisteet Imatralla lukemin 6-1 (1-0, 2-0, 3-1).

Tasaisen alun jälkeen Ketterä siirtyi 1-0 johtoon ajassa 3:42 Rudolfs Maslovskisin alakulmavedolla. Palloseuralla oli pian parikin paikkaa tasoittaa, mutta Jeffrey Lawman laukoi ohi ja Santeri Lipiäinen Ketterän maalilla torjui Miska Alakosken laukauksen. Ajassa 8:42 Eetu Salmela joutui kiinnipitämisestä istunnolle, mutta Palloseuran alivoima toimi hienosti. Erän lopulla myös Palloseura pääsi kokeilemaan ylivoimaa ja hetken jopa kahden miehen ylivoimaa, joka kuitenkin katkesi, kun Salmela sai illan toisen jäähynsä. Tasaisen avauserän jälkeen isännät johtivat 1-0. Torjunnat Lipiäinen 11, Henri Viitala 12.

Palloseura väsyy ja Ketterä ottaa hallinnan

Ketterä otti 2-0 johdon ajassa 25:05 Joni Suutarin ohjauksella maalinkulmalta. Palloseura ei oikein päässyt kunnolla hyökkäysalueelle ja toiseen päähän syntyi 3-0 ajassa 31:28, kun kiekko jäi pyörimään Palloseuran aluella ja Kristian Tyyskä tykitti kiekon verkon perukoille ohi hyvin torjuneen Henri Viitalan. 35 minuutin kohdalla Sebastian Crystal sai kampituksesta kakkosen, mutta tämän FPS selvitti helpohkosti. Palloseura sai ylivoiman kun Ketterän maalivahti Lipiäinen joutui estämisestä jäähylle ajassa 37:56. YV kuitenkin keskeytyi, kun Juuso Hämäläinen ryntäsi hakemaan kiekkoa laidasta ja joutui suihkuun pelirangaistuksen saattelemana. Ketterän Ville-Oskari Heikkilä sai samalla pikkupainista kaksiminuuttisen ajassa 38:17. Palloseuralla alkoi eilinen peli painaa jaloissa ja eilen huilannut Ketterä sai yliotteen pelistä. Toinen erä oli selkeää Ketterän hallintaa. Torjunnat 5-17.

Ketterän verkko heiluu ensimmäisen kerran tällä kaudella

Palloseura kesti alivoimaa pari minuuttia, kunnes ajassa 42:21 Saku Viskari kiskaisi suoraan poikittaissyötöstä 4-0. 5-0 syntyi vielä saman jäähyn aikana ajassa 43:04, kun Reko Riihinen laukoi lähietäisyydeltä. Ajassa 45:57 Ville Tenosalmi pääsi alivoimalla karkuun. Samuli Virtanen luisteli kiinni ja taklasi Tenosalmen rankkarin arvoisesti maaliin, jonka kuitenkin Henri Viitala selvitti. Virtanen palkittiin taklauksestaan ottelurangaistuksella. Vitosen ylivoima ehti vanhentua vajaan minuutin, kun Maslovskis iski illan toisensa vieden Ketterän 6-0 johtoon. Palloseuran onneksi Joni Suutari otti jäähyn ja puntit tasoittuivat. Palloseura pääsi kahdella yhtä vastaan yrittämään, mutta Mikko Jaakkola laukoi yli. Palloseura sai kuitenkin kunnian olla ensimmäinen joukkue, joka sai kiekon tällä kaudella Ketterän verkkoon. Eetu Moberg ja Anssi Salonen syöttivät ja Aleksi Karlsson viimeisteli loppunumerot 6-1. Torjunnat 3-23.

** #9 Eetu Moberg
* #17 Aleksi Karlsson