Palloseuran kotiottelut ovat olleet Forssalaiskannattajille mieluisia seurattavia. Poikkeusta ei tullut lauantainakaan kun Palloseura sai vieraita Oulun seudulta. Laser HT taipui kiihkeässä ottelussa lopulta maalein 2-0 , Petrus Lintonen pelasi toisen nollapelin putkeen kotiotteluissa.

Avauserä oli melko tasainen, tosi tasavoimalla Palloseura hallitsi hienokseltaan peliä. Molemmat saivat kokeilla ylivoimaa, vieraat jopa lähes täyden kaksiminuuttisen viidellä-kolmea vastaan kun Joni Leppikoski ja Mikko Saikkonen joutuivat viiden sekunnin välein jäähylle mutta Palloseuran alivoima kesti hienosti Lintosen toimiessa viimeisenä muurina. Joona Vainion jäähyn aikana Peteris Pujats oli karata läpi mutta Laserin Janne Pälve syyllistyi kampitukseen, Pujats sai yrittää rankkarista ottelun avausosumaa mutta ei onnistunut ohittamaan Laserin parhaana palkittua Sami Väliharjua.

Toisessa erässä ote siirtyi vahvasti Vihreäpaidoille ja Laser ei meinannut päästä omalta alueeltaan pois. Noin viiden minuutin jatkuvan  rumputulen jälkeen syntyi avausosuma, Aleksi Karlsson voitti aloituksen ja Jyri Waajakoski kiskaisi pienen kärkikynän jälkeen kiekon ohi Väliharjun ajassa 28:02.

Kolmas erä vanheni lähes puoliväliin kun Palloseura otti 2-0 johdon, Pujats toi kiekon hyökkäysalueelle, kiekko ajautui puolustaja Roope Rohamolle joka laukoi, kiekko jäi maalinedusruuhkaan, Erik Nilsson yritti ensin ja Pujats lopulta survoi kiekon verkkoon ja Palloseuran 2-0 johtoon. Laserilla oli myös paikkansa mutta Petu oli varmana eikä joukkue päässyt Antti Hellstenin tolpan kilautusta lähemmäksi maalia.

Ajassa 57:20 tapahtui Palloseuran vaihtoaition edessä, Laserin Ville Rajala ja Waajakoski hieman nahistelivat, Enemmän tönineelle Rajalalle tuomittiin 2+2 minuuttinen mutta Waajakosken päätuomari Ali Berrebbah passitti ottelurangaistuksen myötä pukukoppiin, rangaistuksen syy oli epäurheilijamainen käytös. Saattaa kuitenkin olla että väärä pelaaja lopulta kuitenkin ajettiin ulos….

Tasavajaalla Laser otti maalivahti Väliharjun pois maaliltaan ja yritti viidellä neljää vastaan mutta Lintonen oli itse varmuus ja piti upeasti jälleen nollan. Palloseura ei onnistunut myöskään enää maalinteossa vaikka sai pari kertaa lyödä kohti tyhjää maalia joten pisteet jäivät Forssaan maalein 2-0.

Tänään hyvää kurinalaista ja nöyrää lätkää. Petulle kauden toinen nollapeli ja kyllä sen eteen taisteli koko porukka, mikä on aina hienoa nähdä. Waajakosken ulosajotuomio oli aika kova huomioiden, että se perustui osittain tuomarin omaan päätelmään tilanteesta. Toivottavasti ei tule pitkää kakkua. TuTo Hockeysta lainalle saapunut Veeti Vuorio on hyvä vahvistus joukkueeseen. Huomenna lähdetään Jyväskylään ja vähintään samanlaista taistelutahtoa pitää näyttää sielläkin kommentoi MV-Valmentaja Ville Nyrönen ottelua.

3 tähteä Petrus Lintonen

2 tähteä Peteris Pujats