Palloseuran kaudella 16-17 Suomi-sarjan välieriin luotsannut Asko Rantanen jatkaa Vihreäpaitojen päävalmentajana myös kaudella 17-18. Valmennustiimin muu kokoonpano selviää lähiaikoina. Myös pelaaja rintamalla ollaan saatu mukavasti pää auki sopimusten suhteen sillä Palloseura on tehnyt 8 jatkosopimusta ja yhden uuden pelaajan kanssa sopimuksen.

Jatkosopimuksesta ovat sopineet maalivahti Joonas Laaksonen, puolustajista Joona Tala ja Joel Lehtonen sekä hyökkääjistä Niklas Saha, Joni Vuorela, Mikko Jaakkola, Otto Rantanen sekä fanien kauden suosikki pelaajaksi valitsema Juuso Hämäläinen!

Uutena pelaajana vihreään paitaan pukeutuu Lounais-Hämäläisiä sukujuuria omaava Oulun Kärppien kasvatti, viime kaudet Rauman suunnalla pelannut 21-vuotias Konsta Härkönen.

Sopimuspelaajia on odotettavissa lisää toukokuun alussa joten joukkueen kokoaminen on hyvällä mallilla ajankohtaan nähden! Joukkueen runko pyritään saamaan kuntoon jo toukokuun aikana.

Palloseura aloittaa tulevan kauden harjoitukset vapun jälkeen tiistaina 2.5 .